Πρω1νό: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε σε live του Snik στην Πάτρα!

Τα δημοσιεύματα θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Snik να είναι σε σχέση τους τελευταίους μήνες. Παρόλα αυτά, κανένας από τους δύο δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε τα όσα γράφονται.

Μάλιστα, όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ρωτήθηκε για τις κοινές τους φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, δεν έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση. “Τι να πω; Δεν έχω δει τις φωτογραφίες με τον Snik. Αλλά αν είσαι πλάτη ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι. Ήμουν εγώ άραγε; Είμαι σε μια πάρα πολύ καλή φάση της ζωής μου. Περνάω πολύ καλά. Πιστεύω πως τα πράγματα μπορούν να συνδυαστούν αν θες. Δημόσια δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Αλλά λέω ξεκάθαρα πως περνάω πολύ καλά. Αν θες να περπατάς αγκαλιά με κάποιον κάντο. Και μια φωτογραφία να σε βγάλουν δεν τρέχει και τίποτα. Απαντώ ότι τα φαινόμενα απατούν, αλλά όχι στη φωτογραφία. Τι σου κάνει τόση περιέργεια; Η φωτογραφία είναι θολή. Μου μοιάζει. Θα μπορούσα να είμαι εγώ!”, δήλωσε.

Αν και οι δύο τους δεν μιλάνε για τα προσωπικά τους, η τελευταία κίνηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου επιβεβαιώνει έμμεσα τη σχέση τους. Όπως αποκάλυψαν στο Πρω1νό το μοντέλο ταξίδεψε στην Πάτρα από όπου και κατάγεται και βρέθηκε σε συναυλία του Snik. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και τα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή:

Διαβάστε ακόμη:

Πρω1νό: Η ανιψιά της Φαίης μας στο πλατό της εκπομπής! 

Οριστικό τέλος για τη σειρά “Room Service Πλιζ” του Αλέξανδρου Ρήγα 

Ο Βασίλης Σπανούλης αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει η Ολυμπία Χοψονίδου! 

Keywords
Τυχαία Θέματα