Πρω1νό: Η Φαίη Ξυλά μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο!

Τον περασμένο Δεκέμβριο η Φαίη Ξυλά αποκάλυψε για πρώτη φορά σε συνέντευξη της στη θεατρική ιστοσελίδα, texnes-plus.gr, ότι χώρισε από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο μετά από εννέα χρόνια έγγαμου βίου. Η ηθοποιός σήμερα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρω1νό και μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της στη Φαίη μας.

Για τη διακριτική στάση που κράτησαν σχετικά με τον χωρισμό τους, τόνισε: “Νομίζω ότι είμαστε και οι δύο έτσι σαν χαρακτήρες. Εξάλλου αυτό είναι κάτι που αφορά στη προσωπική μας ζωή και δεν την είχαμε προβάλει ποτέ πέρα του ότι επειδή

είμαστε και οι δύο ηθοποιοί, ήξεραν ότι είμαστε και μαζί”.

Όσο για το πώς καταφέρνουν να συνεργάζονται στο θέατρο ακόμη, εξομολογήθηκε: “Θαυμάζουμε πολύ ο ένας τον άλλον στη δουλειά και ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα σε αυτήν, ούτε υπήρχε ανταγωνισμός. Ίσα Ίσα υπήρχε μεγάλη στήριξη μεταξύ μας και αυτό ισχύει ακόμα. Σίγουρα η δουλειά δεν ήταν ποτέ ένα από τα θέματα μας όταν ήμασταν ζευγάρι. Λειτουργούσε πάντα θετικά”.

Μάλιστα, η Φαίη Ξυλά αποκάλυψε πως προέκυψε και ανέφερε δημόσια ότι δεν είναι πια μαζί με τον πρώην σύζυγο της: “Είναι καιρός που δεν είμαστε μαζί. Δεν προέκυψε να το πούμε γιατί τώρα δουλέψαμε μαζί και υπήρξε ερώτηση σε συνέντευξη για το πώς είμαστε στο σπίτι όταν δουλεύουμε και μαζί και απάντησα. Διαφορετικά εάν δεν μας ρώταγε κάποιος δεν υπήρχε περίπτωση να το πω. Δεν είναι κάτι που κρύβαμε”!

Τέλος, μίλησε και για το πώς το διαχειρίστηκαν σε σχέση με το παιδί τους: “Προσπαθήσαμε να το χειριστούμε με απόλυτη ειλικρίνεια. Τώρα δεν ξέρω τι είναι καλό και τι όχι. Συμβουλευτήκαμε κάποιον, αλλά είχαμε ήδη ξεκινήσει να μιλάμε επειδή ύπηρχε η αγωνία”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η αντίδραση της Κατερίνας Στικούδη όταν τη ρώτησε ο Αρναούτογλου εάν είναι έγκυος!

Keywords
Τυχαία Θέματα