Τα ωραιότερα ανοιξιάτικα βερνίκια νυχιών

Ο χειμώνας όσο κι αν μας έχει ταλαιπωρήσει φτάνει στο τέλος του. Σκεφτόμαστε ήδη την άνοιξη και οι πιο τολμηρές ακόμη και το καλοκαίρι. Θα τα πάρουμε ένα-ένα όμως για να μην μπερδευόμαστε. Αρχικά έχουμε στο μυαλό μας τις τάσεις της άνοιξης. Προετοιμαζόμαστε και δειλά αλλά με σταθερότητα αρχίζουμε να τις υιοθετούμε. Και ξεκινάμε από τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά που σημαίνει το μανικιούρ μας.

Πρέπει να δούμε τις αποχρώσεις

που επιβάλλονται και να ζητήσουμε από τη μανικιουρίστ μας να τις χρησιμοποιήσει στο επόμενο ραντεβού. Λίγο πολύ τις γνωρίζουμε αν και φέτος έχουν μια τσαχπινιά τα χρώματα που πολύ μας αρέσει. Για παράδειγμα οι αποχρώσεις έχουν μία μίξη από δύο διαφορετικούς τόνους που τις κάνουν πολύ ιδιαίτερες και ενδιαφέρουσες.

Φέτος θα αντικαταστήσετε τα αγαπημένες αποχρώσεις με βερνίκια που απογειώνουν το χρώμα. Αν για παράδειγμα αγαπάτε το μοβ φέτος θα δοκιμάσετε το παγωμένο λιλά και αν έχετε αδυναμία στο baby pink θα το αντικαταστήσετε με το απαλό και γλυκό γκρι.

Και για να μην χάνετε χρόνο στο ραντεβού σας εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει τα ωραιότερα βερνίκια της άνοιξης ώστε να πάτε πανέτοιμες και ενημερωμένες.

Ας τα δούμε:

Essie Nail Polish, Tiers of Joy: Αν σας αρέσουν οι παστέλ αποχρώσεις τότε με τη συγκεκριμένη θα κλάψετε από χαρά όπως είναι και η ονομασία της. Το shimmer φινίρισμα που αφήνει καλωσορίζει την άνοιξη και η λιλά απόχρωση ακολουθεί πιστά τις τάσεις.

OPI Nail Lacquer, How Does Your Zen Garden Grow;: Το πράσινο χρώμα είναι το μεγαλύτερο trend της σεζόν. Αν διστάζετε να το υιοθετήσετε στο μακιγιάζ τότε μπορείτε να το δοκιμάσετε στα νύχια και μάλιστα στη συγκεκριμένη lime απόχρωση.

Tom Ford Nail Lacquer, Smoke Red: Δεν γίνεται να λείπει ένα κόκκινο από τις τάσεις ακόμη κι αν είναι οι ανοιξιάτικες.

Butter London Patent Shine 10X Nail Lacquer, Lemon Drop: Λεμονί, χαρούμενο και ζωντανό αλλά όχι υπερβολικό. Πρέπει να το δείτε στα νύχια σας για να το εκτιμήσετε και να το λατρέψετε.

YSL La Laque Couture Nail Lacquer, Blue Majorelle: Το μπλε του κοβαλτίου είναι από τα εμπνευσμένα από 80’s χρώματα που τη φετινή άνοιξη βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων.

Chanel Le Vernis Neon nail Colour, Techno Bloom: H ωραιότερη ροζ απόχρωση. Chic και εξεζητημένη.

Διαβάστε ακόμη:

Ακολουθήστε τις συμβουλές των ειδικών για να μειώσετε τα σημάδια ακμής

To μυστικά όπλα ομορφιάς που υπάρχουν στην τσάντα και το μπάνιο των celebrities

Keywords
Αναζητήσεις
tiers of joy essie greece
Τυχαία Θέματα