Χείμαρρος η Τραϊάνα Ανανία: Τα σχόλια κατά των Μέσων, το περιστατικό με τον Παπαδόπουλο και η επιβεβαίωση της σχέση της!

Η Τραϊάνα Ανανία μετά τον ντόρο που ξέσπασε όταν δημοσίευσε στο Instagram το μήνυμα που δέχτηκε από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, επέλεξε να αποτραβηχτεί από τα Μέσα και να μην σχολιάσει περαιτέρω το θέμα.

Η ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Πρω1νό και στη Μαρία Κοκολάκη και όπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκε για τα όσα ειπώθηκαν μετά τη κίνηση της να σχολιάσει αρνητικά την άνεση που υπάρχει στα social media. Για

τη στάση που κράτησαν τα Μέσα απέναντι της, αποκάλυψε: “Θεωρώ ότι τα Μέσα εκφράζουν μια τάση της κοινωνίας που δεν αφορά η αδικία μόνο εμένα, η νοοτροπία και το σκεπτικό είναι όλο λάθος, οπότε στο λάθος δεν χωράω ούτως ή άλλως εγώ. Είναι λογικό να έρχομαι σε αντιπαράθεση. Ήταν ένα περιστατικό που δημιουργήθηκε μέσα από τα Μέσα. Εγώ μπορεί να εκφράζω ό,τι θέλω μέσα από το κανάλι μου. Από εκεί και πέρα μπορεί ο καθένας να τα πάρει και να τα κάνει ό,τι θέλει. Είπαν ότι κάνω τα πάντα για να έρθω στη δημοσιότητα μέσα απ’ αυτό το σκηνικό, γι’ αυτό κράτησα μια σιωπηλή στάση, γιατό δεν επιδιώκω κάτι τέτοιο”.

Μάλιστα, τονίσε πως τα ίδια άτομα που την καλούσαν στην εκπομπή της, αυτά ήταν που την σχολίαζαν αρνητικά: “Αυτό που είναι αστείο είναι ότι με καλούσαν να πάω σε μια εκπομπή και με το που έλεγα όχι βγαίνανε και με κιτρίνιζαν! Αυτό, μειώνει αυτούς και όχι εμένα”.

Όσο για το περιστατικό ανέφερε πως δεν έχει να πει κάτι άλλο και εξήγησε: “Δεν έχω να πω κάτι για το περιστατικό. Τι να πω; Ότι έκανα μια ανάρτηση; Κάνω κάθε μέρα 150 βλακείες αναρτήσεις, γιατί έχω χιούμορ και γιατί μεταφέρω από το κανάλι μου ό,τι θέλω. Ενίσταμαι σε όλο αυτό που επικρατεί στο Instagram και με θλίβει όλο αυτό που βλέπω γύρω μου. Δε μου αρέσει που ακόμα και οι καλλιτέχνες δημιουργικοί άνθρωποι κάθονται σε ένα κινητό αντί να γράφουν τραγούδια και κάθονται και βρίσκουν κοπέλες μέσα από το Instagram. Οι άνθρωποι χάνονται μέσα απ’ αυτό. Εγώ ενίσταμαι και γι’ αυτό κράζω την όλη κατάσταση”.

Τέλος, η Τραϊάνα Ανανία επιβεβαίωσε έμμεσα τη σχέση της με τον αθλητή, Γιώργο Γκροπάι: “Προσπαθώ να διαχειριστώ όλο αυτό που συμβαίνει στην ελληνική showbiz. Μπορεί να είναι και η ψυχολογική μου κατάσταση, επειδή βγήκα από ένα παιχνίδι και είχα διάφορα θέματα ορμονικά οπότε τα νεύρα σίγουρα είναι πιο ευαίσθητα. Ο άνθρωπος μου είναι αθλητής και έχει μάθει να επιβιώνει στα δύσκολα και γι’ αυτό μπορεί να είναι και δίπλα μου”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αποκάλυψη: Η Ευαγγελία Αραβανή επέστρεψε σε πρώην σύντροφό της μετά τον χωρισμό από τον Οικονομόπουλο;

Keywords
Τυχαία Θέματα