Πρω1νό: Η αποκάλυψη της Φαίης για Αργυρό-Παπαγεωργίου και η ενόχληση του Καβατζίκη!

Όπως όλα δείχνουν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ξανά μαζί μετά τον πρόσφατο χωρισμό τους που απασχόλησε τα Μέσα!

Το μοντέλο έσπευσε να απολαύσει τον τραγουδιστή στην προτελευταία βραδιά των εμφανίσεων του στο μαγαζί ‘όπου εργάζεται. Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! την απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ενώ αυτόπτης μάρτυρας αποκάλυψε στο περιοδικό πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εθεάθη την περασμένη εβδομάδα να βγαίνει από το σπίτι του τραγουδιστή στις 3 τα ξημερώματα.

Οι φωτογραφίες του περιοδικού προβλήθηκαν στο Πρω1νό και η Φαίη μας έκανε μια αποκάλυψη για τη βραδιά που η Ηλιάνα διασκέδασε στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος. “Ξέρω πως η Ηλιάνα ήταν και στο καμαρίνι επειδή κάποιοι φίλοι μου ήταν εκεί. Μπήκε κάποια στιγμή στο καμαρίνι!”, ανέφερε.

Ο Άρης Καβατζίκης σχολιάζοντας το δημοσίευμα του περιοδικού, δεν έκρυψε την ενόχληση του για το γεγονός πως το μοντέλο και ο τραγουδιστής δεν παραδέχονται τη σχέση τους. Χαρακητιριστικά, είπε: “Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής. Σοβαρά. Γιατί από το περιβάλλον και των δύο τόσο λυσσαλέα αρνούνται πως είναι μαζί; Δηλαδή αυτό περνάει στο άλλο άκρο. Ή ας βγει ο κύριος Αργυρός και η κυρία Παπαγεωργίου να το διαψεύδουν. Γιατί πραγματικά αυτό εγώ το θεωρώ κοροϊδία προς τους δημοσιογράφους. Και μη μου πείτε πως είναι η προσωπική τους ζωή. Όχι, είναι προβεβλημένα άτομα. Εφόσον τόσο λυσσαλέα το διαψεύδουν κατηγορηματικά από το περιβάλλον και τους δύο. Και μένα για άλλο με ετοίμαζαν οι γονείς μου. Όχι να ασχολούμαι κάθε μέρα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αν τα έχουν. Επειδή τους παίρνουμε κάθε μέρα τηλέφωνο, δεν είναι και ο Πρωθυπουργός. Είναι κοροϊδία. Εκφράζω αυτό που εκφράζει και μένα και πολλούς συναδέλφους μου”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Οι δηλώσεις της Ράλλη μετά τον χώρισμό της από τον Μαυρίδη και η ατάκα όλο νόημα!

Keywords
Τυχαία Θέματα