Η Gemma Chan κλέβει τις εντυπώσεις με ένα εντυπωσιακό παντελόνι που θα θες να φορέσεις κι εσύ!

Η Gemma Chan είναι μια ηθοποιός που έχει αποδείξει ότι έχει υπέροχο στιλ και κάθε της εμφάνιση είναι μια δήλωση! Η ίδια εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Captain Marvel και εντυπωσίασε με το outfit που επέλεξε να φορέσει.

The Look
Η όμορφη ηθοποιός ήταν πολύ λαμπερή στην πρεμιέρα και φόρεσε ένα εντυπωσιακό σύνολο του οίκου μόδας Ralph & Russo, που αποτελούνταν από ένα ασύμμετρο top και ένα αστραφτερό

παντελόνι με κρόσσια. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με κοσμήματα Repossi και γόβες Christian Louboutin.

To υπέροχο top της Gemma ήταν από τη μια μεριά κοντό και από την άλλη έφτανε μέχρι το πάτωμα. Ήταν πλισέ και με έναν ώμο, όπως προστάζει η μόδα.

Tip! Τα μπλουζάκι και τα φορέματα με έναν ώμο είναι must αυτή την άνοιξη και θα φορεθούν πολύ. Είναι ιδανικά ακόμα και για πολύ επίσημες και βραδινές εμφανίσεις και θα τα λατρέψεις.

Όσον αφορά το αστραφτερό παντελόνι της Gemma να θυμάσαι πως τα κρόσσια (παντώς τύπου), τα φτερά και τα πούπουλα που δίνουν κίνηση σε ένα ρούχο είναι επίσης μεγάλη τάση της σεζόν και τα λατρεύουν τόσο οι σχεδιαστές όσο και οι top fashionistas.

H Gemma ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με χαλαρές μπουκλίτσες στα καρέ μαλλιά της και λαμπερό μακιγιάζ σε τόνους του ασημί.

Διαβάστε ακόμα: Chanel: To τελευταίο show του Karl Lagerfeld ήταν…συγκλονιστικό!

Keywords
Τυχαία Θέματα