Πρω1νό – Δημήτρης Λιγνάδης: Η απάντηση των φερόμενων ως θυμάτων για τη διακοπή της δίκης

Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου αναμένεται να γίνει η μεταγωγή του Δημήτρη Λιγνάδη από τις φυλακές Τρίπολης στις φυλακές Κορυδαλλού, όπως αποκάλυψε το Πρω1νό, καθώς την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένη η δίκη του.

Ωστόσο, ο δικηγόρος του ηθοποιού, Αλέξης Κούγιας, προέβη σε μια δήλωση που εξόργισε τους καταγγέλλοντες, καθώς ανέφερε πως θα ζητήσει διακοπή της δίκης για μερικές ημέρες, άποψη που βρίσκει σύμφωνο και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Δύο από τα φερόμενα ως θύματα ζουν μόνιμα στο εξωτερικό και έτσι έχουν μαζέψει κάποια χρήματα προκειμένου να κάνουν αυτό το ταξίδι και να παραστούν

στη δίκη. Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, λοιπόν, τους ενόχλησε ιδιαίτερα, μιας και μια τέτοια διακοπή αναμένεται να παρατείνει τη διαμονή τους στη χώρα.

Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας 7/2, οι δυο τους έκαναν μια κοινή δήλωση μέσω του δικηγόρου τους, η οποία προβλήθηκε σήμερα στο Πρω1νό.

«Το δικαστήριο αρχίζει την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου και εμείς, τα θύματα, θα παραστούμε κανονικά, σύμφωνα με την κλήση που έχουμε λάβει για να αρχίσει η διαδικασία. Περιμένουμε τη δικαίωσή μας, μέσα από μία δίκαιη διαδικασία χωρίς τη σπίλωση της προσωπικότητάς μας και χωρίς την ταλαιπώρησή μας.

Ζητάμε από το δικαστήριο να διαφυλάξει την αξιοπρέπειά μας και να σεβαστεί τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες που έχουμε για να παραστούμε σε μία δίκη, η οποία πριν ακόμα αρχίσει, έχει προαναγγελθεί από την πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορουμένου, ότι θα επιδιωχθεί η διαιώνισή της, χωρίς ουσιαστικό λόγο».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Κάτσικας: Θύμα δολοφονίας ο Έλληνας δημοσιογράφος στην Αίγυπτο

 Πρω1νό – Πέτρος Φιλιππίδης: Η κομβική απόφαση που πήρε για τη ζωή του μέσα από τις φυλακές

 Αμαρυλλίς: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της!

Keywords
Τυχαία Θέματα