Πρω1νό -Δήμητρα Παπαδήμα: «Τον πλάκωσα στο ξύλο την ώρα της παράστασης -Φορούσα σορτς για να μην με παρενοχλεί και το έσκισε»

Η Δήμητρα Παπαδήμα εξομολογήθηκε στο Πρω1νό ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης πάνω στη θεατρική σκηνή την ώρα της παράστασης και αναγκάστηκε να φύγει. Ενώ δήλωσε διαθέσιμη να μιλήσει σε εισαγγελέα με ονόματα.

«Μου έχει τύχει σωματική βία, την απέκρουσα, τον χτύπησα εκεί που έπρεπε. Πήγα να πάρω ένα σενάριο και μου ρίχτηκε. Για έρωτα μου μιλούσε, αλλά ένας άνθρωπος ερωτευμένος δεν φέρεται έτσι. Δεν σκίζει πουκάμισα όταν τον σπρώχνεις.

Έχω αφήσει παραστάσεις

στη μέση και έχω φύγει από σεξουαλική παρενόχληση. Την ώρα της παράστασης δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση… τη χείριστη! Δεν θα πω ούτε όνομα, ούτε τίποτα. Είναι κάτι πολύ προσωπικό. Το λέω, το μοιράζομαι, ότι ναι μου συνέβη κάτι πολύ δυνατό πάνω στην σκηνή, το οποίο με οδήγησε στην ψυχιατρική κλινική του Σισμανόγλειου.

Τον πλάκωσα στο ξύλο την ώρα της παράστασης. Κι αφού τελείωσε η παράσταση και μου είχε σκίσει το σορτς, γιατί από εκεί και πέρα φορούσα σορτς για να μην με παρενοχλεί, άφησα το σορτς εκεί ως αναμνηστικό και σηκώθηκα και έφυγα.

Αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν ότι τα πάντα τους ανήκουν.

Όπως έχω δεχτεί βία σεξουαλική και από γυναίκα τρεις φορές. Να σου ρίχνεται η γυναίκα, να σου ζητάει πράγματα, εσύ να αρνείσαι και να πρέπει να φύγεις από τη δουλειά. Αυτά τα γεγονότα σε οδηγούν στη μοναξιά. Αφού σιωπάς, δεν μιλάς. Φοβάσαι μην βρεθείς κι από κάτω.

Αυτά που λέμε στις εκπομπές, πρέπει να μας καλέσει ένας εισαγγελέας για να μιλήσουμε με ονόματα.

Στα social media εγώ με ονόματα δεν μιλάω. Δεν είναι κανείς καλύτερος από τον άλλον.»

Ενώ αναφορικά με την αποχώρηση της από την παράσταση Δον Ζουάν με τον Γιώργο Κιμούλη, η ηθοποιός ανέφερε: «Για εμένα το κλίμα ήταν κανονικό. Ούτε καλό, ούτε κακό, ήταν μια δουλειά. Είχα φύγει για άλλους λόγους. Δεν βρίστηκα, δεν χτυπήθηκα, δεν με κλώτσησε κανείς..»

Δείτε όσα εξομολογήθηκε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Ράνια Τζίμα: «Δεν μπορώ πια να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον σύζυγό μου και την κόρη μου. Νομίζω θα κατέρρεα»

Μαρία Κορινθίου: «Έχω ακούσει ποιος μπορεί να είναι και γνωρίζω και ποιες γυναίκες έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά»

Ξεσπά ο Στέλιος Κουδουνάρης: “Όχι δεν είναι γιατί ‘είναι της μόδας’. Είναι γιατί αυτές οι γυναίκες…”

Keywords
Τυχαία Θέματα