Survivor: Το μήνυμα του Γιώργου Λιβάνη στην φημολογούμενη σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor οι δύο ομάδες έδωσαν “μάχη” στο αγώνισμα έτσι ώστε να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Ωστόσο, νικητές αναδείχθηκαν οι παίκτες της μπλε ομάδας, οι οποίοι απόλαυσαν τοστ και φρούτα και στη συνέχεια διάβασαν τα μηνύματα που τους έστειλαν αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη έστειλε μήνυμα ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης, με τον οποίο φημολογείται πως είναι σε σχέση.

“Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις… Εκτός από

τις αγωνιστικές σου ικανότητες, αυτό που θαυμάζω σε σένα, είναι η αλήθεια σου και ο χαρακτήρας σου, μην αλλάξεις καθόλου. Απόλαυσε την εμπειρία είμαστε μαζί σου.”, της έγραψε ο τραγουδιστής.

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο 10:55:

Να σας θυμίσουμε πως η σχέση τους αποκαλύφθηκε στο “Πρω1νό” τις προηγούμενες μέρες. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας ανέφερε: “Είναι ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης. Έγιναν ζευγάρι έναν μήνα πριν φύγει η Μαριαλένα για τον Άγιο Δομίνικο. Είναι πολύ καλά μαζί. Είναι και οι δύο πολύ καλά παιδιά. Έβγαιναν αρκετά νωρίτερα. Ήταν και οι δύο σε διαφορετικές σχέσεις το προηγούμενο διάστημα. Θα δούμε πολύ σύντομα έπαθλο επικοινωνίας και ο Γιώργος Λιβάνης στέλνει στην Μαριαλένα μήνυμα πολύ ενθαρρυντικό και υποστηρικτικό, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτεται ότι είναι ζευγάρι”. 

Διαβάστε ακόμη:

Survivor: Δείτε ποιος αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης!

Survivor: Ανθή Σαλαγκούδη-“Αισθάνομαι το μεγαλύτερο παλτό στην ομάδα”

Survivor: Ο Περικλής Κονδυλάτος χαρακτήρισε τον Γιώργο Κοψιδά “βλάκα” και “αχώνευτο”

Keywords
Τυχαία Θέματα