Αλεξάνδρα Ταβουλάρη στο Πρω1νό: «Με αφορμή την κίνηση της Ζέτας ήρθαν πάλι στο μυαλό μου -Ήταν σαν να βίωνα ξανά εκείνη την περίοδο»

Μέσω ανάρτησής της στο instagram, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη μοιράστηκε τη δική της εμπειρία από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, η οποία λόγω των κακών συνθηκών που περιγράφει δεν ολοκληρώθηκε.

Δείτε ΕΔΩ την εξομολόγηση που έκανε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός μίλησε ζωντανά στο Πρω1νό με αφορμή τα όσα περιέγραψε.

«Δεν ήταν εύκολο και η αλήθεια είναι ότι πέρασα αρκετά δύσκολα. Με αφορμή την κίνηση της Ζέτας ήρθαν πάλι στο μυαλό μου, που ποτέ δεν τα ξέχασα. Ήταν

σαν να βίωνα ξανά όλο αυτό το ψυχολογικό υπόβαθρο που υπήρχε εκείνη την περίοδο.

Έχω συνεργαστεί με την Κατερίνα Γερονικολού και έχουμε συζητήσει πάνω στο θέμα αυτό. Με τη Ζέτα και την Ευδοκία δεν είχαμε συζητήσει κάτι αντίστοιχο. Ήξερα ότι η Ευδοκία είχε βγει και είχε μιλήσει τότε.

Μπορώ να περιγράψω μόνο το τι βίωνα εγώ. Από χθες σκέφτομαι γιατί ένιωθα έτσι, αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω. Αυτά που γράφω στη δημοσίευση είναι ακριβώς αυτά που ένιωθα. Μου αρκεί αυτή η κατάθεση ψυχής που έκανα.

Το μόνο που θέλω να ευχηθώ είναι η κίνησή μου αυτή να μπορέσει να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν βιώσει παρόμοια συναισθήματα είτε στον εργασιακό τους χώρο, είτε εκτός, να μιλήσουν και να πουν τις δικές τους ιστορίες γιατί είναι σημαντικό.

Δεν μιλάω για σωματική βία. Είναι μόνο λεκτική και ψυχολογική. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πέρασα μια πολύ άσχημη περίοδο της ζωής μου.

Η πρόβα που κάναμε εκείνη την περίοδο δεν συμπεριλάμβανε άλλους ανθρώπους γιατί οι πρωταγωνιστές ήταν δύο άτομα.

Δεν έχουμε συναντηθεί με τον Γιώργο Κιμούλη έκτοτε», ανέφερε μεταξύ άλλων στο Πρω1νό η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

Δείτε όσα ανέφερε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Ράνια Τζίμα: «Δεν μπορώ πια να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον σύζυγό μου και την κόρη μου. Νομίζω θα κατέρρεα»

Μαρία Κορινθίου: «Έχω ακούσει ποιος μπορεί να είναι και γνωρίζω και ποιες γυναίκες έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά»

Ξεσπά ο Στέλιος Κουδουνάρης: “Όχι δεν είναι γιατί ‘είναι της μόδας’. Είναι γιατί αυτές οι γυναίκες…”

Keywords
Τυχαία Θέματα