Πρω1νό – Αποκλειστικό: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα είναι ο Έλληνας Εζέλ – Ξεκίνησαν πάλι οι συζητήσεις!

Ξανά σε κουβέντες για το ρόλο του Εζέλ στην ελληνοποιημένη εκδοχή της σειράς φαίνεται πως βρίσκεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε στο Πρω1νό πως την παραγωγή της σειράς έχει αναλάβει ο κύριος Καραγιάννης, ενώ επιβεβαίωσε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται σε συζητήσεις και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο πρωταγωνιστής.

«Διάβασα χθες μια είδηση στην εφημερίδα Real

ότι υπάρχει περίπτωση να δούμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο σε μια ελληνοποίηση του σίριαλ Εζέλ που έκανε πολύ μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα. Άρχισα και το έψαχνα και θα κάνουμε μια αποκάλυψη παραπέρα. Σαφώς και υπάρχει βάση… Αυτή τη στιγμή ο Ντάνος συζητά να είναι ο Έλληνας Εζέλ, το οποίο θα προβληθεί είτε τον Γενάρη του 2020, είτε τον Σεπτέμβρη του 2020. Είναι μια παραγωγή που τώρα στήνεται από τον κύριο Καραγιάννη και έχουν ήδη γίνει συζητήσεις με δύο κανάλια. Το ένα είναι ο Alpha, το άλλο κανάλι δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ποιο είναι. Πάντως οι πηγές μας είναι έγκυρες. Γίνονται ήδη πολύ σοβαρές συζητήσεις και κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε τον Ντάνο», ανέφερε συγκεκριμένα ο Άρης Καβατζίκης.

«Είχαν ξεκινήσει στην αρχή της σεζόν οι συζητήσεις, «πάγωσαν» και τώρα επαναλήφθηκαν», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Διαβάστε ακόμα:

Πρω1νό – Αποκλειστικό: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ιωάννας Τούνη!

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Αυτό το κακομοίρικο που ήταν στο μόντελινγκ και τώρα παίζει στο θέατρο, φταίει αυτός που την πήρε!»

Keywords
Τυχαία Θέματα