Star Style: H Kristen Bell έκανε μια από τις πιο σικ εμφανίσεις ever!

Η Kristen Bell είναι μια από τις αγαπημένες μας celebrities και το στιλ της ξεχωρίζει συχνά. Πριν λίγες ημέρες η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε σε event για την προώθηση του Frozen 2 και μας εντυπωσίασε με το υπέροχο look της.

Τhe Look

H ηθοποιός επίλεξε bomber jacket και ασορτί φούστα του οίκου Rochas και τα συνδύασε με Hanes x Redone T-shirt, Rochas μπότες σε μπορντό χρώμα και πορτοκαλί γυαλιά ηλίου by For Art’s Sake. Η πανέμορφη star ολοκλήρωσε το look της με Jennifer

Fisher σκουλαρίκια.

Tip! Οι χρυσοί κρίκοι είναι ένα κόσμημα που αγαπάνε ιδιαίτερα οι celebrities αλλά και οι top fashionistas και θα δώσουν στιλ σε κάθε σου εμφάνιση.

The Trend

Τα μπορντό μποτάκια και οι μπότες είναι must και μας το έχουν αποδείξει πολλές stars επιλέγοντάς τα ξανά και ξανά στην καθημερινότητά τους. Η Kristen Bell προτιμάει ψηλοτάκουνες στενές μπότες και φοράει από πάνω τη μίντι φούστα της, ένα look που πρώτη υιοθέτησε πριν μερικά χρόνια η Victoria Beckham.

© Josh Jacks/Star Max / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε ακόμα: Steal the Look: Πώς θα υιοθετήσεις όλο το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή με 60 ευρώ!- 6 looks που μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ!

3 τρόποι για να φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι σου! (VIDEO)- Αυτό είναι το παντελόνι που θα φορεθεί όσο κανένα άλλο αυτή τη σεζόν!

O οίκος Prada ενώνει τις δυνάμεις του με την Adidas σε μια συνεργασία έκπληξη!- Θα κυκλοφορήσουν μαζί 2 μοναδκά σχέδια με sneakers

Keywords
Τυχαία Θέματα