Πρέπει να υιοθετήσετε το beauty look του Oscar de la Renta αν θέλετε μια chic εμφάνιση το weekend

Στα παρασκήνια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης βρέθηκαν οι πιο ταλαντούχοι beuty experts για να δημιουργήσουν να παρουσιάσουν τις τάσεις του επόμενου φθινοπώρου. Κάποιες μας άρεσαν και κάποιες άλλες μας άφησαν αδιάφορες. Ήταν κι εκείνες όμως που θέλουμε να υιοθετήσουμε το συντομότερο δυνατό όπως για παράδειγμα του Oscar de la Renta του Οίκου που δημιουργεί τα βραδινά φορέματα των ονείρων μας. Εκείνα που όποια γυναίκα

κι αν φορέσει θα νοιώσει έστω και για λίγο βασίλισσα.

Οι σχεδιαστές του Οίκου Laura Kim και Fernando Garcia εμπνεύσθηκαν τη συλλογή από ένα ταξίδι στην Cordoba με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν το πιο chic και παράλληλα latin look της σεζόν. Με βάση τις δημιουργίες ο διάσημος make up artist Tom Pecheux και ο hairstylist Odile Gilbert χάρισαν στα μοντέλα το ωραιότερο και άκρως Μεσογειακό beauty look.

O Pecheux άπλωσε στα μάτια shimmery bronzer και στα χείλη ένα vintage κόκκινο χρώμα. Παράλληλα εφάρμοσε γερές δόσεις μάσκαρα, blush και contouring. Άλλωστε υποστηρίζει ότι το contouring δεν είναι πάντα ορατό και αυτή είναι η μαγεία του. Χρησιμοποίησε μεγάλες ποσότητες φον ντε τεν, κονσίλερ και διάφανης πούδρας δημιουργώντας ένα από τα ωραιότερα και πιο θηλυκά look που είδαμε στην εβδομάδα μόδας. Όσο αφορά τα χείλη χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές αποχρώσεις κόκκινου κραγιόν. Άπλωσε την πιο ζωντανή απόχρωση στο κέντρο των χειλιών και την πιο απαλή, σχεδόν nude στις άκρες. Ο Pecheux επιμένει ότι το κόκκινο κραγιόν είναι αιώνιο και αποτελεί το μοναδικό τρόπο να αναδείξει μια γυναίκα τη θηλυκότητα αλλά και τον δυναμισμό της.

Ο Gilbert με τη σειρά του στερέωσε τις χαμηλές, sleek και γυαλιστερές αλογοουρές με βελούδινες κορδέλες και αξεσουάρ που ανήκουν στην προσωπική συλλογή της σχεδιάστριας αφού όπως αποκάλυψε είναι μικροί θησαυροί που βρίσκει στα ταξίδια της. Άλλωστε εμπνέεται πάντα από διαφορετικές κουλτούρες, θρησκείες και τύπους ομορφιάς. Η χωρίστρα στο πλάι είναι αυστηρή μεν αλλά άκρως θηλυκή σύμφωνα με τον ειδικό ενώ τα μαλλιά με αυτό τον τρόπο αφήνουν το πρόσωπο ελεύθερο ώστε να αναδειχθεί τέλεια το μακιγιάζ.

Διαβάστε ακόμη:

To κόκκινο κραγιόν είναι και πάλι εδώ και υπάρχουν τουλάχιστον 5 διαφορετικοί τρόποι να το φορέσετε

O make up artist της Gigi Hadid λανσάρει τη δική του συλλογή μακιγιάζ και είναι σχεδόν μαγική

Keywords
Τυχαία Θέματα