Η Kim Kardashian αποκαλύπτει το μυστικό της για τις ρυτίδες έκφρασης

Η Kim Kardashian δεν έχει ούτε μία λεπτή γραμμή στο πρόσωπο της. Φυσικά δεν έχει άψογη επιδερμίδα όπως όλες πιστεύαμε αφού η ίδια αποκάλυψε ότι ταλαιπωρείται ιδιαίτερα από τα σημάδια ψωρίασης που κάνουν την εμφάνιση τους κάθε τρεις και λίγο με αποτέλεσμα να χρειάζεται γερές δόσεις φον ντε και πούδρας για να τα καλύψει.

Οι ρυτίδες όμως παραμένουν η μεγάλη της φοβία και αυτός είναι ο λόγος που κάνει τα αδύνατα δυνατά για να παρατείνει την εμφάνιση

τους. Όπως ήδη γνωρίζετε ξοδεύει χιλιάδες δολάρια σε προϊόντα περιποίησης αλλά και σε επισκέψεις στον προσωπικό της πλαστικό χειρουργό, Dr. Simon Ourian που κάνει τα μαγικά του εξαφανίζοντας κάθε ίχνος λεπτή γραμμής και ατέλειας από την επιδερμίδα της Kim. Και εκείνη όμως φροντίζει με τη σειρά της να κάνει στη συνέχεια ότι χρειάζεται ώστε να παραμείνει το αποτέλεσμα αναλλοίωτο για πολύ καιρό.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε από παρευρισκόμενη στο Master Class του προσωπικού της make up artist, Mario Dedivanovic, το περασμένο Σάββατο στο Los Angeles για τις μεθόδους που πρέπει να ακολουθεί μια γυναίκα ώστε να μένει η επιδερμίδα της αψεγάδιαστη, η απάντηση ήταν μάλλον περίεργη: Μην χαμογελάτε. Αυτή ήταν η απάντηση της και μάλλον άφησε άφωνους όσους ήταν στην αίθουσα.

Η ίδια μάλιστα έχει και άλλο λόγο που δεν χαμογελά στις φωτογραφίες. Όπως εξομολογήθηκε όταν έμεινε έγκυος υπήρξαν πολλά κακά σχόλια για το βάρος της. Γεγονός που τη στενοχώρησε ιδιαίτερα. Τότε λοιπόν αποφάσισε να σταματήσει να χαρίζει χαμόγελα σε ανθρώπους όπως οι συγκεκριμένοι κακοπροαίρετοι γιατί απλά δεν το άξιζαν. Δεν ήθελε να είναι το κορίτσι που χαμογελά αμέσως μόλις άναβαν τα φλας. Άλλαξε και ήθελε να το δείξει.

Είναι και οι ρυτίδες στη μέση, θα συμπληρώσουμε εμείς. Με αφορμή τη δήλωση της Kardashian θυμηθήκαμε άλλη μία celebrity που είναι αγέλαστη και αναφερόμαστε στη Victoria Beckham φυσικά. Λέτε να το κάνει για τον ίδιο λόγο;

Διαβάστε ακόμη:

O make up artist της Gigi Hadid λανσάρει τη δική του συλλογή μακιγιάζ και είναι σχεδόν μαγική

Η Khloe Kardashian με το νέο της look αποδεικνύει ότι θαυμάζει τη Marilyn Monroe

Keywords
Τυχαία Θέματα