Πρεμιέρα για το “Revenge Body” με την Ιωάννα Λίλη-Δείτε την έναρξη!

Το Revenge Body, η εκπομπή που κατάφερε να αλλάξει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων, έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 17:50 στο Open, με παρουσιάστρια την Ιωάννα Λίλη.

Μαζί της, μία ομάδα διάσημων και έμπειρων διατροφολόγων αλλά και γυμναστών που θα βρίσκεται στο πλευρό των διαγωνιζομένων με σκοπό να καταφέρουν τον πολυπόθητο στόχο τους… να πάρουν πίσω τη «χαμένη» ζωή τους!

“Είμαι η Ιωάννα Λίλη και μαζί θα ξεκινήσουμε το ταξίδι της μεταμόρφωσης που θα κρατάει για δύο μήνες. Άνθρωποι που θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους, να βρουν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση θα αφεθούν

στα χέρια των ειδικών. Η διαδικασία δεν είναι εύκολη!”, ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής η παρουσιάστρια και στη συνέχεια παρουσίασε τους καλεσμένους της.

Τι θα παρακολουθούμε στο Revenge Body;

Μέσα από αυτοτελή επεισόδια που θα προβάλλονται κάθε εβδομάδα θα ζήσουμε την αγωνία των διαγωνιζομένων, τη θέλησή τους να κατακτήσουν το στόχο τους αλλά και τις αδυναμίες τους.. Στο τέλος, κάθε επεισοδίου θα γίνεται η αποκάλυψη του καινούργιου τους εαυτού, μέσα από ένα πάρτυ που θα διοργανώνεται προς τιμήν τους. Φυσικά, δίπλα στους διαγωνιζόμενους θα βρίσκονται πασίγνωστοι make up artists αλλά και στυλίστες που θα φροντίζουν για την εικόνα τους!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Πρεμιέρα για το “Ζητείται Ψεύτης”-Δείτε ποιοι έδωσαν το “παρών” τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα