“Πόσο καιρό θα πάει ο Οικονομόπουλος που βγήκε από reality; Μακάρι να κρατήσει τα λεφτά του”

Ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή, Όλα Καλά. Χωρίς να “μασάει” τα λόγια του, μίλησε για τη δική του πορεία, τον σύντροφο της κόρης του,Ιλένιας, Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά και τα παιχνίδια που αναδεικνύουν τραγουδιστές.

Μιλώντας για τα δικά του βήματα, τόνισε: “Δεν νιώθω αδικημένος από τον χώρο, ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει, αν αυτό άξιζα, αυτό πήρα. Στην καριέρα μου και στην πολιτική μου τοποθέτηση έχω κάνει λάθη”. Μάλιστα, δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως κυνηγήθηκε όταν έγραψε τον ύμνο της Νέας Δημοκρατίας.

Όσο για τα χρήματα που

έχει βγάλει, αποκάλυψε: “Έβγαλα περισσότερα χρήματα από τη διαφήμιση και τα διαχειρίστηκα σωστά”. Ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς αναφέρθηκε και στον σύντροφο της κόρης του, Ιλένιας, Δημήτρη Ουγγαρέζο: “Ο Δημήτρης είναι εξαιρετικό παιδί, τον βλέπω σαν φίλο και σαν συνεργάτη. Έχει ήθος, είναι σεμνός και αν η κόρη μου τον θέλει για άντρα της εμένα μου περισσεύει”.

Τέλος, πέταξε τα “καρφιά” του για τα ριάλιτι και αναφέρθηκε στον Νίκο Οικονομόπουλο: “Τα ριάλιτι είναι φθηνές παραγωγές και εκμεταλλεύονται τον κόσμο. Τα παιδιά που πάνε στα talent shows γίνονται για δύο ημέρες και την επόμενη δεν τους ξέρει κανείς. Πόσο καιρό θα πάει ο Νίκος Οικονομόπουλος που βγήκε από ριάλιτι και πόσες μέρες δουλεύει; Μακάρι να κρατήσει τα λεφτά του!”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμη:

Στο χειρουργείο ο Δάνης Κατρανίδης: Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα