Λευτέρης Λαζάρου: Οι αποκαλύψεις για το λουκέτο που μπήκε στο Βαρούλκο

Συνέντευξη στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη παραχώρησε ο Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος μίλησε για όλα χωρίς δισταγμούς. Ο , βραβευμένος σεφ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο λουκέτο που μπήκε τις προηγούμενες ημέρες στο εστιατόριο Βαρούλκο στο Μικρολίμανο, από τους ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Συγκεκριμένα, εξήγησε στη δημοσιογράφο τι ακριβώς συνέβη με το τιμολόγιο και τόνισε πως δεν τίθεται θέμα φοροδιαφυγής.«Εμείς έχουμε δίκιο, έτσι πιστεύουμε. Το Βαρούλκο λειτουργεί

με απόλυτη διαφάνεια. Δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι το Βαρούλκο φοροδιαφεύγει.», είπε.

Στη συνέχεια μίλησε για τις κόντρες που του χρέωσαν τα Μέσα κατά διαστήματα, με τους συναδέλφους του: «Είχαν πει ότι είχα κόντρα και με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και με τον Άκη Πετρετζίκη. Με τον Δημήτρη είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Με τον Άκη είναι ένα παιδί που το αγαπώ πάρα πολύ και το εκτιμώ για την προσωπικότητά του. Ένα παιδί με πολύ μεγάλη θέληση. Κάθε φορά που τον συναντώ η πρώτη λέξη που του λέω είναι μικρέ τι κάνεις. Για μένα είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί και με ταλέντο. Τον έχει κερδίσει βέβαια η τηλεόραση, αλλά και επιχειρηματικά τα βήματά του είναι προσεκτικά και καλά».

Τέλος, μίλησε για τις σχέσεις που έχει με την πρώην σύζυγο του και αποκάλυψε πως είναι η νονά της κόρης του, την οποία απέκτησε στο δεύτερο του γάμο: «Με την πρώην σύζυγό μου έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Είναι νονά της κόρης μου (σ.σ. από τον δεύτερο γάμο)».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Πρω1νό: Σε ποιον έκανε πρόταση συνεργασίας on air η Φαίη;

Keywords
Τυχαία Θέματα