Αυτές είναι οι 8 μεγαλύτερες τάσεις στις σαγιονάρες αυτού του καλοκαιριού

Από τη στιγμή που μπαίνει το καλοκαιράκι το πρώτο πράγμα που κάνουμε όταν γυρίζουμε στο σπίτι είναι να ξεντυθούμε, να κάνουμε ένα ντους και να φορέσουμε τις σαγιονάρες μας. Στην παραλία τα καλοκαίρια δεν πάμε πουθενά χωρίς τις αγαπημένες μας σαγιονάρες και με το που πάρουμε άδεια από το γραφείο και ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές οι σαγιονάρες μπαίνουν στα πόδια μας και δεν ξαναβγαίνουν μέχρι να αναγκαστούμε να επιστρέψουμε ξανά στη δουλειά.

Ποιες είναι φέτος οι μεγαλύτερες τάσεις στις σαγιονάρες; Ακολουθούν οι top 8!

Floral
Στην

IPANEMA μπορείς να βρεις πάρα πολλά φλοράλ σχέδια σε σαγιονάρες και πέδιλα! Φέτος το γνωστό brand λανσάρει έντονα prints που αποτελούν την πιο δυνατή τάση της σεζόν.

Exotic
Τα εξωτικά σχέδια είναι επίσης μεγάλη τάση της σεζόν και η IPANEMA εμπνέεται τα δικά της από την τροπική Βραζιλία, τη χώρα της γιορτής και του κεφιού.

Nude
Αν ψάχνεις να βρεις το χρώμα που θα σε βολέψει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο αυτό το καλοκαίρι τότε θα πρέπει να εμπιστευτείς τις nude αποχρώσεις της IPANEMA.

Minimal
Μπορείς να βρεις τις αυθεντικές σαγιονάρες ΙΡΑΝΕΜΑ σε απίθανα χρώματα και σχέδια για όλα τα γούστα. Οι ΙΡΑΝΕΜΑ είναι εδώ για να ξεσηκώσουν τα βήματά μας με τα πιο υπέροχα σχέδια! Πρωτότυπα prints με λουλούδια και γεωμετρικά σχέδια, διχρωμίες με την χαρακτηριστική σημαία στο λουράκι, μονόχρωμα με διακριτικές glitter λεπτομέρειες, σε χαμηλές και ψηλότερες σόλες, είναι τα σχέδια που προτείνει φέτος η ΙΡΑΝΕΜΑ.

Metallics
Προτείνουμε έντονα prints για τις πρωινές σας βόλτες και βουτιές στη θάλασσα συνδυασμένα με το μαγιώ και το παρεό, ή πεδιλάκια για το μεσημεριανό σας καφεδάκι φορεμένο με το τζην σορτσάκι σας. Για την απογεματινή βόλτα στις βιτρίνες με την κολλητή ή και για μια ανατρεπτική elegant εμφάνιση στο γάμο της φίλης, συνδυασμένα με το μεταξωτό σας καφτάνι, προτείνουμε τα χρώματα της πούδρας ή του μαύρου, με τις μεταλλικές λεπτομέρειες (αλυσιδίτσα, glitter, καρδούλες κλπ).

Black
Το μαύρο χρώμα στις σαγιονάρες είναι κλασική και διαχρονική αξία. Ακόμα κι αν επιλέξεις ένα από τα πιο τρελά prints της IPANEMA θα πρέπει επίσης να έχεις στην παπουτσοθήκη σου ένα ζευγάρι μαύρες σαγιονάρες. Θα τις φορέσεις από το πρωί στη βόλτα και στην παραλία μέχρι το απόγευμα στις βόλτες στο νησί αλλά και στις πιο βραδινές σου εξόδους.

Animal Prints
Τα animal prints είναι αγαπημένα μας σχέδια και στην IPANEMA θα βρεις μερικά εκπληκτικά σχέδια!

Sliders
Τα sliders εμφανίστηκαν περισσότερο πέρυσι το καλοκαίρι και φέτος συνεχίζουν να αποτελούν τάση! Δοκίμασέ τα με μάξι φορεματάκια, φούστες, σορτς ή ακόμα και με το τζιν σου.

Η ΙΡΑΝΕΜΑ προσφέρει σχέδια και επιλογές για όλες τις ηλικίες, όλες τις ώρες, και όλες τις καταστάσεις. Τόλμησε να φορέσεις τις αυθεντικές βραζιλιάνικες ΙΡΑΝΕΜΑ, το πιο must item του καλοκαιριού.

Και φυσικά πριν φύγεις για διακοπές, καμία βαλίτσα δεν είναι ολότελα έτοιμη αν δεν περιλαμβάνει τις αγαπημένες σου ΙΡΑΝΕΜΑ. Τις ΙΡΑΝΕΜΑ τις φέρνει κοντά μας η εταιρία Adam’s Shoes, η εταιρία που εδώ και 50 χρόνια πρωτοπορεί στο χώρο του παπουτσιού. Διανέμονται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο από την ADAM’S SHOES: Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 682222 / Αθήνα, τηλ, 210-9024435 / Κύπρος, 00357-22-346151

www.adamsshoes.gr
Facebook / Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα