Πώς αντιδράει το κάθε ζώδιο…όταν αρρωσταίνει;

Στον φόβο μιας αρρώστιας ή όταν αρρωσταίνουν τα ζώδια αντιδρούν διαφορετικά! Γι’αυτό σου ετοιμάσαμε μια λίστα με τις αντιδράσεις όλων των ζωδίων…ώστε να ξέρεις τι να περιμένεις.

#Κριός: Ο Κριός θέλει να απομονώνεται όταν αρρωσταίνει και συνήθως κατεβάζει ρολά, ώστε να μην τον ενοχλεί κανείς και να περάσει τις δύσκολες στιγμές μόνος του.

#Ταύρος: Ο Ταύρος νιώθει έντονα την ανάγκη να φροντίσει τον εαυτό του και να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να γίνει καλά.

#Δίδυμος:

Οι αρρώστιες αλλάζουν τους Διδύμους έστω και προσωρινά. Οι ίδιοι νιώθουν πως δεν θα είναι ξανά οι ίδιοι, παρόλο που αυτή η αντίδραση τους περνάει όταν νιώθουν καλύτερα.

#Καρκίνος: Ο Καρκίνος θέλει να έχει δίπλα του ανθρώπους που τον αγαπάνε όταν αρρωσταίνει.

#Λέων: O Λέων δεν θα παραδεχτεί ποτέ ότι είναι άρρωστος και προτιμάει να περνάει τα δύσκολα μόνος του παρά να νιώθει ότι υποχρεώνεται στους γύρω του.

#Παρθένος: Ο Παρθένος θέλει να κρατάει την ασθένειά του για εκείνον και μόνο αν υπάρξει ανάγκη θα αποκαλύψει πώς νιώθει στους πολύ στενούς του ανθρώπους.

#Ζυγός: Ο Ζυγός θα γκρινιάξει πολύ όταν είναι άρρωστος αλλά θα προσπαθήσει παράλληλα να μην το βάζει κάτω.

#Σκορπιός: Ο Σκορπιός προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του προσέχοντας ταυτόχρονα τον εαυτό του λίγο περισσότερο.

#Τοξότης: Ο Τοξότης έχει μεγάλη αντοχή και ακόμα και αν υποφέρει θα προσπαθήσει να μην το δείξει πολύ.

#Αιγόκερως: Ο Αιγόκερως προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε ό,τι συμβαίνει στη ζωή του και δεν το βάζει ποτέ κάτω, αν και τα θέματα υγείας είναι το ευαίσθητο κομμάτι του.

#Υδροχόος: Ο Υδροχόος με το που αρρωστήσει θα πάει σε ένα φαρμακείο, θα αγοράσει ένα σωρό φάρμακα και θα κλειστεί στο σπίτι.

#Ιχθείς: Ο Ιχθύς θεωρεί πως ο ύπνος είναι το μυστικό όπλο καταπολέμησης κάθε ιού και γι’αυτό όταν αρρωσταίνει κοιμάται πολύ.

Διαβάστε ακόμα: Τι προτιμάει να κάνει κάθε ζώδιο το βράδυ πριν κοιμηθεί… (Μέρος Ι)

Τι προτιμάει να κάνει κάθε ζώδιο το βράδυ πριν κοιμηθεί… (Μέρος ΙΙ)

Πώς νιώθουν και πώς αντιδρούν τα ζώδια στις κακές τους μέρες;

Keywords
Τυχαία Θέματα