Πολύ δύσκολες ώρες για τον Ανδρέα Λάμπρου που εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Ανδρέα Λάμπρου που τον περασμένο Μάιο εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision με το κομμάτι «Break A Broken Heart».

Πιο συγκεκριμένα, πριν από μερικές ώρες ο γνωστός τραγουδιστής ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media πως η οικογένειά του βρίσκεται σε πένθος, καθώς έφυγε από τη ζωή

η αγαπημένη του γιαγιά.

Ο Ανδρέας Λάμπρου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με την γιαγιά του, την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Αναπαύσου εν ειρήνη όμορφή μου γιαγιά. Σε ευχαριστώ για όλα όσα έχεις κάνει για εμένα. Πάντα με εμπνέεις να ακολουθήσω τα όνειρά μου. Σ’ αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της εν λόγω ανάρτησής του ο Ανδρέας Λάμπρου.

Μάλιστα, ο 25χρονος τραγουδιστής φαίνεται πως έλαβε δεκάδες μηνύματα για συλλυπητήρια και γι’ αυτό τον λόγο προχώρησε λίγο αργότερα σε δεύτερη ανάρτηση, μέσα από την οποία θέλησε να ευχαριστήσει όσους του έστειλαν.

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα όμορφα μηνύματα αγάπης που μου στείλατε για τη γιαγιά μου. Είμαι συγκλονισμένος. Η οικογένειά μου κι εγώ το εκτιμούμε τόσο πολύ», έγραψε στο δεύτερο InstaStory του ο Ανδρέας Λάμπρου.

Διαβάστε ακόμα:

Οδυσσέας Σταμούλης: «Η τηλεόραση τώρα τελευταία με ξεαγάπησε ή αγάπησε άλλους»

Lizzo: «Σπάει» τη σιωπή της μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες εις βάρος της

Πρίγκιπας Harry -Meghan Markle: Έτσι απαντούν στις φήμες που τους θέλουν στα πρόθυρα του χωρισμού

Keywords
Τυχαία Θέματα