Ναταλί Κάκκαβα: Το τρυφερό φιλί στον Γρηγόρη Γκουντάρα και το δημόσιο μήνυμα -Φωτογραφία

Πριν από μερικά 24ωρα ο Γρηγόρης Γκουντάρας γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως θα πουλήσει το σπίτι του στον Γεράκα, λόγω αδυναμίας αποπληρωμής του δανείου που είχε πάρει για να το αγοράσει.

«Θα σας διηγηθώ σύντομα μια ιστορία… Το 2005 πήρα δάνειο για να αγοράσω αυτό το σπίτι που βλέπετε (πρώτη κατοικία) 3 χρόνια μετά μου τηλεφωνούν από τη τράπεζα και μου λένε: «Θέλετε να σας μειώσουμε τη δόση 200€;;» Φυσικά απαντάω

με χαρά… Πως θα γίνει αυτό;;;

Μη σας νοιάζει μου λένε, θα το γυρίσουμε σε Ελβετικό (Δίχως απολύτως καμία ενημέρωση, κοινώς ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ) Τώρα, το σπίτι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά μας, πωλείται, πρωτίστως για να αποπληρωθεί το γαμ@@@@ένο το δάνειο…(βαρέλι δίχως πάτο).

Καλή δύναμη σε όλους τους δανειολήπτες με την ελπίδα πως θα δικαιωθούνΚαι όπως έχουμε ξαναπεί, ΥΓΕΙΑ μόνο Καλό μήνα να έχουμε. Υ.Γ. 1. Το πεύκο που βλέπετε αριστερά το φύτεψα(ήταν 30 εκατοστά τότε), όταν μπήκα στο σπίτι… Υ.Γ. 2.Το δέντρο (λέιλαντ), που βλέπετε δεξιά το φύτεψα (ήταν 15 εκατοστά τότε), το φύτεψα όταν γεννήθηκε ο Οδυσσέας. ΑΥΤΑ», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Λίγο αργότερα, με νέο story που έκανε στο προφίλ του, ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους για τα μηνύματα και τη στήριξη που του έδειξαν, ενώ παράλληλα θέλησε να εξηγήσει τον λόγο που έκανε την προηγούμενη ανάρτηση.

«Θέλω κι εγώ και η Ναταλί να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ για τα εκατοντάδες μηνύματα σχετικά με την ανάρτηση για την πώληση του σπιτιού στον Γέρακα. Να ξεκαθαρίσουμε κάτι, γιατί μου λέει η Ναταλί ότι υπάρχουν κάτι τίτλοι “μένουν στο δρόμο, τους ανάγκασαν να πουλήσουν το σπίτι, τους πήραν το σπίτι” κλπ…

Δεν μένουμε στο δρόμο, μένουμε στο σπίτι της Ναταλί στο Λαγονήσι, εδώ και 4,5 χρόνια. Δεν με ανάγκασε κανείς να πουλήσω το σπίτι. Το έκανα εγώ, επειδή αφενός βαρέθηκα να με παίρνει η εισπρακτική εταιρία 15 τηλέφωνα τη μέρα για ένα υπόλοιπο 30 ευρώ και αφετέρου επειδή η δόση είχε πάει στο Θεό και δεν γινόταν καμία αποπληρωμή του δανείου.

Κάθε παιδί αξίζει μία οικογένεια _ Παιδικά Χωριά SOS

Την ανάρτηση την έκανα κυρίως για τις 70.000 οικογένειες που έχουν πέσει σε αυτή την παγίδα, την παγίδα του ελβετικού φράγκου που, να σημειώσουμε, ότι από την τράπεζα, τουλάχιστον σε εμένα αυτό συνέβη, ποτέ δεν με ενημέρωσαν τι θα συμβεί στην αλλαγή της ισοτιμίας. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Πριν από λίγο, η Ναταλί Κάκκαβα, εξέφρασε δημόσια την αγάπη της προς το πρόσωπο του συζύγου της, δημοσιεύοντας στα social media μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία ανταλλάσουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, αλλά και δύο στιγμιότυπα με τους γιους τους.

«Απλά ευγνώμων… Γρηγόρης+Ναταλί, Οδυσσέας+Μάρκος», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της στο Instagram η Ναταλί Κάκκαβα.

View this post on Instagram

A post shared by Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava)

Διαβάστε ακόμα:

Οδυσσέας Σταμούλης: «Η τηλεόραση τώρα τελευταία με ξεαγάπησε ή αγάπησε άλλους»

Lizzo: «Σπάει» τη σιωπή της μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες εις βάρος της

Πρίγκιπας Harry -Meghan Markle: Έτσι απαντούν στις φήμες που τους θέλουν στα πρόθυρα του χωρισμού

Keywords
Τυχαία Θέματα