Έφη Ρασσιά: «Ο Δημήτρης Καταλειφός θα σώσει την Επίδαυρο»

Η Έφη Ρασσιά έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Καφέ της Χαράς» στον ΑΝΤ1. Η νεαρή ηθοποιός αγαπήθηκε από το κοινό ως «Βάλια», ενώ όλοι πάντα θα θυμούνται το τηλεοπτικό αυτό love story με τον «Μανωλάκη».

Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» συνάντησε την Έφη Ρασσιά, η οποία μίλησε -μεταξύ άλλων- για τις σπουδές στη νομική, την είσοδό

της στην υποκριτική αλλά και τις παραστάσεις στην Επίδαυρο.

«Δεν έχω κάνει συζητήσεις τηλεοπτικά, περισσότερο έχω μιλήσει για θέατρο. Η νομική και η υποκριτική πάντα πήγαιναν χέρι χέρι μέσα μου. Η δυσκολία μου θα ήταν να ξεχωρίσω κάποιο», είπε αρχικά η Έφη Ρασσιά.

Όσο για τη συμμετοχή της στη σειρά «Καφέ της Χαράς» εξομολογήθηκε στη συνέχεια: «Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία που με έβαλε στο κλίμα του τι συμβαίνει μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Δεν ήταν εύκολο όταν λείπεις όλη μέρα από το σχολείο. Διάβαζα περισσότερα τα σαββατοκύριακα. Όταν αγαπάς κάτι, το τέλειο δεν υπάρχει».

Τέλος, η Έφη Ρασσιά απάντησε σχετικά με τις αντιδράσεις που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα για τις παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

«Ξέρω ότι έχουμε παραστάσεις και καλλιτέχνες που θα αποζημιώσουν το κοινό για την όποια αναστάτωση είχε. Αν θεωρήθηκε ότι καταστράφηκε η Επίδαυρος, πιστεύω ότι ο Δημήτρης Καταλειφός θα τη σώσει», απάντησε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

Οδυσσέας Σταμούλης: «Η τηλεόραση τώρα τελευταία με ξεαγάπησε ή αγάπησε άλλους»

Lizzo: «Σπάει» τη σιωπή της μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες εις βάρος της

Πρίγκιπας Harry -Meghan Markle: Έτσι απαντούν στις φήμες που τους θέλουν στα πρόθυρα του χωρισμού

Keywords
Τυχαία Θέματα