Δήμητρα Κωστάκη: “Έγινε κάποια συζήτηση για να συμμετέχω σε ριάλιτι μόδας αλλά…”

Η Δήμητρα Κωστάκη έζησε την απόλυτη επιτυχία στον χώρο του μόντελινγκ τη δεκαετία των ’90s. Θεωρείται μια από τις ελάχιστες Ελληνίδες που κατάφεραν να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό. Παρόλα αυτά, πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το επάγγελμα της και να δημιουργήσει μια όμορφη και δεμένη οικογένεια.

Η Δήμητρα Κωστάκη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στο Πρω1νό και μεταξύ άλλων, τόνισε πως δεν έχει μετανιώσει για την απόφαση που πήρε: «Δεν έχω μετανιώσει που αποσύρθηκα από τη μόδα, έκανα άλλα πράγματα, μεγάλωσα τα παιδά μου». Όπως ανέφερε,

αυτό το διάστημα ασχολείται με τη φωτογραφία και ταξιδεύει σε διάφορες χώρες.

«Δεν έκανα ποτέ δημόσιες σχέσεις, ήμουν ο χειρότερος μάνατζερ του εαυτού μου. Εάν ήμουν στις κλίκες θα είχα κάνει μεγάλο όνομα στην Ελλάδα. Δεν χτυπάω εύκολα πόρτες, δεν έχω θάρρος, θράσος, καθόλου. Αν το είχα θα ήμουν στην επικαιρότητα, δεν είμαι τόσα χρόνια. Είμαι σίγουρη ότι με έχουν ξεχάσει. Γιατί να με θυμάται κανείς όταν απέχω 19 χρόνια.», εξομολογήθηκε.

Τέλος, αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πρόταση από ριάλιτι μόδας, ωστόσο, δεν προχώρησε σε συμφωνία: «Μεγάλωσα τα παιδιά μου, έκανα άλλα πράγματα, μού τελείωσε ο κόσμος της μόδας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Στα δικαστήρια η Μαίρη Συνατσάκη: «Της στέλνει “θα σε σκοτώσω, θα χυθεί αίμα”»!

Keywords
Τυχαία Θέματα