Ποια ζώδια είναι τα πιο τυχερά της εβδομάδας που διανύουμε;

H εβδομάδα έχει ξεκινήσει πολύ όμορφα για κάποια ζώδια και λίγο περίεργα για κάποια άλλα. Σήμερα θα δούμε ποια είναι τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας 8-14 Μαίου.

#1. Ταύρος

Αυτό που προσθέτει αυτό το άγγιγμα μαγείας στην εβδομάδα σας, είναι το γεγονός πως η εβδομάδα ξεκινά με την Αφροδίτη στον Καρκίνο. Μιλάμε για το πώς εσείς και ο σύντροφός σας έχετε βρει τη δική σας μικρή

θέση στον κόσμο και πώς, ό,τι κι αν συμβαίνει «εκεί έξω», έχετε ανακαλύψει ότι έχετε πάντα αυτό το καταφύγιο που ονομάζετε «σπίτι».

Είναι το μοναδικό σας μέρος και το μοιράζεστε με το άτομο που αγαπάτε, και ακόμα και όταν οι καιροί είναι δύσκολοι ή κάποιος από εσάς αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να αποσυρθείτε στη μικρή σας κρυψώνα και να ανανεωθείτε πνευματικά και ρομαντικά.

#2. Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσετε πως ανυπομονείτε να επιστρέψετε στο σπίτι και ότι το άτομο με το οποίο μοιράζεστε τη ζωή σας είναι εξίσου πρόθυμο και χαρούμενο να είναι στο σπίτι, μαζί σας. Αν και αυτή η εβδομάδα μπορεί να αφορά την απλότητα της ζωής, θα τη θεωρήσετε κάπως σαν διακοπές.

Θέλετε ένα διάλειμμα και ο μόνος τρόπος που θα μπορέσετε να βρείτε αυτό το διάλειμμα είναι αν εσείς και ο σύντροφός σας το συνειδητοποιήσετε. Ο Ερμής θα σας δείξει ότι δεν χρειάζεται να βασίζεστε στον υπολογιστή για κάθε πράγμα.

#3. Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα έχετε την αίσθηση πως γύρω σας υπάρχουν πολλοί πειρασμοί. Χρειάζεστε μια πρόκληση και νιώθετε ότι το ερέθισμα για να δοκιμάσετε κάτι νέο είναι απλώς το εισιτήριο. Εσείς και ο σύντροφός σας μπορεί να αποφασίσετε, από το πουθενά, να ταξιδέψετε και ο προορισμός σας μπορεί να είναι τόσο ακραίος που θα σας κάνει να δείτε τη ζωή με άλλο μάτι.

Διαβάστε περισσότερα:

Παρθένος-Ιχθύς: Δεν φαντάζεσαι σε ποιον θα αρέσει αυτή η σχέση!

Ποιοι συνδυασμοί ζωδίων δεν θα χωρίσουν ποτέ και για κανένα λόγο;

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια- Από το περισσότερο προς το λιγότερο πιστό

Keywords
Τυχαία Θέματα