Μιχάλης Χατζηγιάννης: Στη δημοσιότητα το Πόθεν Έσχες του – Ακίνητα και καταθέσεις σε Ελλάδα και Κύπρο

Το φως τη δημοσιότητας είδε το Πόθεν Έσχες του Μιχάλη Χατζηγιάννη, αφού ως Υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου έπρεπε να το αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής

της Κύπρου. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζονται, ο τραγουδιστής είναι κάτοχος ακινήτων και έχει καταθέσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Όσον αφορά στα ακίνητα,  Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ιδιοκτήτης δύο σπιτιών στην Αθήνα, ενός διαμερίσματος στην Αγία Παρασκευή 117 τ.μ αξίας  360.000 ευρώ και μιας μονοκατοικίας στη Γλυφάδα 492 τ.μ που αγοράστηκε 536.000 ευρώ και πλέον η τρέχουσα αξία της φτάνει τα 900.000 ευρώ.

Ακόμα, ο τραγουδιστής έχει μια μονοκατοικία στην Πάρο, την οποία αγόρασε το 2011, έναντι 1.150.000 ευρώ. Όσον αφορά στον τόπο καταγωγής του, την Κύπρο, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης διαθέτει μια οικία στην Αγλατζιά Λευκωσίας. Το σπίτι και το οικόπεδο αγοράστηκαν το 2005  125.000 ευρώ. Στην ίδια περιοχή έχει και ένα διαμέρισμα σε πολυκατοικία που έχει χτιστεί από την οικογένειά του.

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει στο όνομά του ένα χωράφι, που στοίχισε 120.000 ευρώ και αγοράστηκε το 2011, ενώ έναν χρόνο πριν αγόρασε τρία, έναντι 284.299 ευρώ, στο Παραλίμνι Αμμοχώστου. Σύμφωνα με το Πόθεν Έσχες, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φαίνεται να είναι μέτοχος σε έξι εταιρείες διαχείρισης ακινήτων, ενοικιάσεων και καλλιτεχνικών υπηρεσιών.

Τέλος, ο τραγουδιστής έχει πέντε τραπεζικούς λογαριασμούς που ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Λιάγκας: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του – «Επί τρεις ώρες πέθαινε και οι γιατροί τον έφερναν στη ζωή»

 Εριέττα Κούρκουλου για Άρτα: «Οι άνθρωποι που θρηνούν το μωρό τους ήταν χαμένοι από χέρι»

 Απασφάλισε ο Νικόλας Αγόρου: «Είμαστε οι πιο ακριβοπληρωμένοι κοπρίτες και ψεύτες, έλεγαν κάποιοι»

Keywords
Τυχαία Θέματα