Πίτσα Παπαδοπούλου: Δύσκολες ώρες για την ερμηνεύτρια

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για την Πίτσα Παπαδοπούλου, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο. Η καλλιτέχνιδα αποχαιρέτησε χθες το απόγευμα 28/11 τη Μαρία Πνευματικού, η οποία βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της, όπως αποκαλύπτει η «Espresso».

Η Μαρία Πνευματικού ήταν ένας πολύ κοντινός άνθρωπος της Πίτσας Παπαδοπούλου, καθώς πέρα από την επαγγελματική συνεργασία τους – έκανε δημόσιες σχέσεις – είχαν γίνει πια οικογένεια. Η είδηση του θανάτου της συγκλόνισε την ερμηνεύτρια, μιας και «έσβησε» ένας πολύ δικός της άνθρωπος.

«Έχω

χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η Μαρία ήταν ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος, που αγαπήθηκε από όλους όσοι τη γνώριζαν. Θα μου λείψει πάρα πολύ», δήλωσε ξεσπώντας σε κλάματα η Πίτσα Παπαδοπούλου.

Η ίδια αποχαιρέτησε την αγαπημένη της, Μαρία Πνευματικού και μέσα από τα social media: «Αγαπημένο μου Μαράκι. Φίλη μου και αδερφή μου! Είναι μεγάλη η απώλειά σου, όλα αυτά τα χρόνια ήσουν δίπλα μου στα καλά και στα δυσάρεστα. Δυστυχώς, “έφυγες” και μας πίκρανες όλους με τη φυγή σου. Αγαπήθηκες τόσο πολύ από όλο τον κόσμο και η λύπη είναι μεγάλη.

Κανείς δεν περίμενε να ακούσει ότι δεν θα σε ξαναδούμε, αλλά θα ζεις πάντα στις καρδιές και στο μυαλό μας. Σε ευχαριστώ για όλα τα καλά σου και θα είσαι πάντα δίπλα μου, κι ας μην μπορώ να σε δω. Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα, Μαρία μου. Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου».

Διαβάστε ακόμα:

Ελεονώρα Μελέτη: «Σιγά μη φοβηθώ τον οποιοδήποτε νταή -Έχω μάθει κι αντιδράω»

 Πάνος Καλίδης: Αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από το σχήμα με την Κατερίνα Στανίση

 Χριστίνα Πολίτη: «Καρφιά» για τη συνεργασία της με Χρηστίδου – Φερεντίνο –«Εντολή αρχισυντάκτη να μην επισκιάσω την παρουσιάστρια»

Keywords
Τυχαία Θέματα