Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ο Θοδωρής Αθερίδης είπε ότι είμαστε φίλοι, αλλά έχουμε βρεθεί μόνο μία φορά»

Μέσα από την ραδιοφωνική της εκπομπή στον Pride 89,6, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου απάντησε στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Θοδωρής Αθερίδης για την ίδια.

Θυμίζουμε πως ο γνωστός ηθοποιός είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και είχε ερωτηθεί σχετικά με τα όσα είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

για εκείνον και τις δηλώσεις που έκανε για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο .

«Δεν ξέρω τι δήλωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Για τον Κιμούλη είπε ότι είναι φίλος μου. Παιδιά, δεν μπορώ να σχολιάσω πράγματα τα οποία δεν έχω ακούσει. Η Πηνελόπη αποκλείεται να είπε κακό πράγμα για μένα. Η Πηνελόπη είναι ένα κορίτσι που με αγαπάει, έτσι ξέρω, οπότε αποκλείεται να είπε κάτι κακό. Ισχύει πως δεν υπάρχει μεγάλος καλλιτέχνης αν δεν έχει υπάρξει μεγάλος άνθρωπος. Όταν θα γίνω σπουδαίος άνθρωπος, μπορεί να γίνω και καλός καλλιτέχνης. Αποκλείεται η Πηνελόπη να έκανε επίθεση σε μένα. Είναι ένα κορίτσι που με αγαπάει από ότι έχω καταλάβει. Κάτι άλλο θα έχει γίνει αλλά δεν το ξέρω, δεν τα έψαξα καθόλου. Αποκλείεται».

Η απάντηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου.

«Προς τιμήν του, έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με εμένα, τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Κι εγώ πιστεύω ότι θα περνάγαμε πολύ ωραία, αν συνεργαζόμασταν και όταν συνεργαζόμασταν. Παρ’ όλα αυτά δεν μπορώ να μην πω ότι στις προηγούμενες δηλώσεις του είχε πει ότι αγαπιόμαστε και είμαστε φίλοι. Έχουμε συναντηθεί μόνο μία φορά, Θοδωρή. Πολύ ευχαρίστως να συναντηθούμε κι άλλες, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να το κουβεντιάσουμε και από κοντά κα να εστιάσουμε κυρίως στους ανθρώπους που βάλλονται και όχι στο ταλέντο κανενός συναδέλφου», είπε αρχικά  η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Δεν είναι του παρόντος να σχολιάσουμε το ταλέντο κανενός όταν έχουμε να κάνουμε με τόσες καταγγελίες κακοποίησης» τόνισε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή «Γεια σου».

Διαβάστε επίσης:

Δανάη Μπάρκα: Το σπίτι της είναι το ιδανικό μέρος για το Χειμώνα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Απαντά στις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για τον Βασάλο -«Μακάρι να μπορούσαν να είναι κι άλλοι έτσι ψευτοφουσκωτούληδες»

Survivor All Star: Τα φιλιά στην καλύβα, οι τρεις νέοι παίκτες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Keywords
Τυχαία Θέματα