Μαρία Μπακοδήμου: Η on camera απάντηση για την «κόντρα» με την Κατερίνα Καινούργιου

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και η Βίκυ Δέτσικα βρέθηκαν στο θέατρο Παλλάς και εκεί συνάντησαν την Μαρία Μπακοδήμου, η οποία είχε πάει για να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση «Η τρελή του Σαγιό».

Μέσα σ’ όλα, η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τις αλλαγές που έγιναν στην εκπομπή της στον ΣΚΑΪ, καθώς και για την «κόντρα» της με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Ήρθα να απολαύσω την παράσταση, είναι υπέροχη», είπε στην αρχή η Μαρία Μπακοδήμου και πρόσθεσε

για τις αλλαγές στην εκπομπή της: «Νομίζω ότι είναι πολύ καλές οι αλλαγές που έγιναν στην εκπομπή και περνάμε πολύ ωραία».

Στη συνέχεια, όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε για την Κατερίνα Καινούργιου, η ίδια ξεκαθάρισε ότι «δεν έχω καμία κόντρα».

Σας θυμίζουμε πως η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είχε δηλώσει για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Θέλω να μιλήσω για τις στημένες κόντρες που συζητήθηκαν. Η ένταση δημιουργεί μια τηλεθέαση και βλέπεις αυτό… Ξέρω ότι έκαναν έρευνα στο κανάλι τους κι έδειξε ότι ο κόσμος τους βλέπει γιατί είναι reality. Αυτό μπορεί και να το τροφοδοτούν με έναν τρόπο κάποιοι στο ακουστικό».

Από την άλλη, η παρουσιάστρια του Alpha είχε απαντήσει: «Θέλω να πω κάτι γιατί με στεναχώρησε κάτι που είπε η Μαρία Μπακοδήμου. Θα μου πεις, γιατί ασχολείσαι ρε Κατερίνα; Αλλά, να πω και στη Μαρία Μπακοδήμου με όλο το σεβασμό στα χρόνια και την πορεία της ότι εδώ, δε στήνουμε κανέναν καβγά. Δε μας υποχρεώνει κανέναν ακουστικό να στήσουμε το οτιδήποτε και νομίζω ότι ούτε υπάρχει καμία έρευνα στον σταθμό που να λέει ότι αυτό πουλάει. Και σας το λέω επίσημα, γι’ αυτό η εκπομπή είναι πρώτη».

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Δάντης: Το μήνυμα στήριξης στον Μπο μετά τα φιλιά της Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο

Τέτα Καμπουρέλη: Η αποκάλυψη για τον νέο της σύντροφο -«Είναι δημοσιογράφος πολιτικού ρεπορτάζ»

Κάνουμε αρκετό sex; Πώς οι sex therapists μετρούν τη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού

Keywords
Τυχαία Θέματα