Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Ήμουν έγκυος στο Dancing With The Stars αλλά δεν το γνώριζα”!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς τους επόμενους μήνες αναμένεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο της παιδάκι.

Η ηθοποιός μίλησε στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια που συμμετείχε στο DWTS 6 ήταν έγκυος, αλλά δεν το γνώριζε. “Στο Dancing With The Stars

ήμουν έγκυος αλλά δεν το γνώριζα. Μάλλον το ήξερε ο Λιάγκας γι’ αυτό με έδιωξε. Έγινε σε σωστό χρόνο, παρ’ όλο που εγώ είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ όταν έφυγα.”, δήλωσε.

Η Πηνελόπη αναφέρθηκε και στο παρελθόν και στην περιοδεία που είχε κάνει μαζί με το πρώτο μωρό της όταν αυτό ήταν τρεισήμισι μηνών! “Στην περιοδεία που είχα το παιδί μαζί, ήταν από μόνο του ακραίο. Τώρα που το σκέφτομαι τρελαίνομαι, δεν ξέρω πώς το έκανα; Είχα τώρα τρεισήμισι μηνών μωρό και πήγα όλη την Ελλάδα οδηγώντας. Η ανάγκη σε φέρνει να το κάνεις, η δουλειά ήταν κλεισμένη, έπρεπε να το κάνω. Επίσης δεν μπορούσα να το αφήσω το παιδί μου, έπρεπε να το θηλάσω και το είχα μαζί μου. Σταματούσα εκεί που σταματούν τα φορτηγά μέσα στη νύχτα για να ταΐσω το παιδί.”, εξομολογήθηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Διαβάστε ακόμη:

Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου χώρισαν και το αποκάλυψε πασίγνωστη ηθοποιός!

Keywords
Τυχαία Θέματα