Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η αναφορά στο πρόβλημα της υγείας της – «Το παλεύω»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας της αλλά και την αποχή της από την τηλεόραση.

Πρόσφατα, η ταλαντούχα ηθοποιός είχε αποκαλύψει μέσα από τα social media, ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με το αυτί της, αφού ράγισε μια μεμβράνη στο πίσω μέρος του και κάνει θεραπεία με

κορτιζόνη προκειμένου να γίνει και πάλι καλά.

Απαντώντας, λοιπόν, για την κατάσταση της υγείας της, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε: «Το παλεύω με την υγεία μου. Είμαι καλύτερα γιατί αποφάσισα να το δω διαφορετικά και να το αντιμετωπίσω χωρίς να με πάρει από κάτω. Είναι μια δύσκολη κατάσταση να ζεις με κάτι που έτσι σε βαραίνει, αλλά όλα καλά. Όταν συμβαίνει κάτι που έχει να κάνει με την ισορροπία σου, γιατί το αυτί έχει αυτή την ιδιότητα, είναι λίγο βίαιο, αλλά έχω μάθει στη ζωή μου να τα αντιμετωπίζω όλα».

Αναφερόμενη στην τηλεοπτική απουσία της, η γνωστή ηθοποιός είπε: «Για την τηλεόραση μη ρωτάτε εμένα, τα κανάλια να ρωτήσετε. Φυσικά και θέλω να κάνω τηλεόραση, αλλά με την τηλεόραση είμαστε λίγο τσακωμένοι τον τελευταίο καιρό, κάτι περίεργο συμβαίνει. Δεν εξαρτάται από μένα να τα ξαναβρούμε, αλλά από την τηλεόραση».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Η αδελφή της Britney Spears σπάει τη σιωπή της: «Με ανάγκασαν να κάνω έκτρωση»

 Φώφη Γεννηματά: Τα τελευταία λόγια στους συνεργάτες της λίγο πριν από τον θάνατό της

 Μαρία Κανελλοπούλου: Βούρκωσε on camera η ηθοποιός – Η ιστορία που την έκανε να «λυγίσει»

Keywords
Τυχαία Θέματα