Μαρία Κανελλοπούλου: Βούρκωσε on camera η ηθοποιός – Η ιστορία που την έκανε να «λυγίσει»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Κανελλοπούλου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της, τον θάνατο της Νατάσας Μανισάλη αλλά και το γεγονός ότι δεν δημιούργησε τη δική της οικογένεια.

Αναφερόμενη στον ανιψιό της, η Μαρία Κανελλοπούλου μοιράστηκε μια ιστορία που τη συγκίνησε και εξακολουθεί να τη συγκινεί πολύ.

 Για τις τηλεοπτικές συνεργασίες που θυμάται: «Από τις τηλεοπτικές μου συνεργασίες θυμάμαι το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή” που είχε άδοξο τέλος. Ήταν ένα καταπληκτικό σενάριο, ήταν

μια σειρά που είχε όλες τις προϋποθέσεις να σκίσει. Το πρώτο επεισόδιο είχε 53%, νούμερα που δεν τα βλέπουμε τώρα ούτε στις μεγαλύτερες επιτυχίες. Ο ρόλος μου ήταν εξαιρετικός, δεδομένου ότι μέχρι τότε έπαιζα μόνο καλά παιδιά»

Για τις δύσκολες στιγμές στην καριέρα της και την αμοιβή της: «Στην πορεία της καριέρας μου υπήρχαν άνθρωποι που ήθελα να πατήσω το κουμπί της εξαφάνισης, της δικής μου ή της δικής τους. Κατά περιόδους έβγαλα αρκετά χρήματα από την τηλεόραση, αλλά δεν ήμουν ποτέ στα ψηλά μεροκάματα…».

Για τη Νατάσα Μανίσαλη, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από λίγα χρόνια: «Η Νατάσα Μανίσαλη ήταν για μένα σχέση ζωής. Τι να πρωτοθυμηθώ για τη Νατάσα; Το χιούμορ της; Τη ζωντάνια της; Που νόμιζε ότι θα είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα πάθει κάτι. Ήταν τόσο ζωντανός άνθρωπος. Δεν υπάρχει ούτε μια μέρα που να μην τη θυμηθώ. Ήταν ο ορισμός της απώλειας για μένα, όπως οι γονείς μου… Καμιά φορά δεν το πιστεύω. Από τότε που “έφυγε” δεν έχω δει καμία επανάληψη του “Εμείς κι εμείς” γιατί δεν θέλω να το σκέφτομαι».

Για την απόφαση να μην δημιουργήσει τη δική της οικογένεια: «Ποτέ δεν θα θυσίαζα μια σχέση αγάπης για την καριέρα. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι κατά του γάμου. Όλα έτυχαν! Έχω ανίψια που είναι σαν παιδιά μου, έχω εγγόνια από την ανιψιά μου, που είναι δυο φορές παιδιά μου και έχω και μαθητές που είναι παιδιά μου».

Για το γεγονός που την έχει συγκινήσει περισσότερο με τα ανίψια της: «Το πιο συγκινητικό που έχω ακούσει ήταν από τον ανιψιό μου, όταν ήταν μικρός… Η αδερφή μου με τον γαμπρό μου είχαν πάει ένα μεγάλο ταξίδι στην Αμερική και εγώ τα κρατούσα. Ένα Σαββατοκύριακο είχαν κανονίσει να το περάσουν με φίλους κι όταν πάω να πάρω τον ανιψιό μου του λέω “αγοράκι μου, μού έλειψες” και μου απαντάει “εμένα να δεις”».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Γωγώ Μαστροκώστα: «Σε όσους με λένε μαχήτρια, τους απαντάω ότι ήμουν τυχερή»

 Γιάννης Σπαλιάρας: Του ανακοίνωσαν ότι φλερτάρει με τη Βιολέτα του Big Brother – Επική αντίδραση

 Ελεονώρα Μελέτη: Τέσσερις γενιές σε μία φωτογραφία -Το πάρτι γενεθλίων για τη μητέρα της

Keywords
Τυχαία Θέματα