Σάκης Τανιμανίδης: Αποκάλυψε την επένδυση που έκανε – Τα τρυφερά λόγια της Χριστίνας Μπόμπα

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα παραχώρησαν δηλώσεις στο Πρω1νό, με τον γνωστό παρουσιαστή να αποκαλύπτει τη νέα επένδυση που έκανε και κάποια στιγμή θα δούμε στην ελληνική τηλεόραση.

Μιλώντας για τη Φάρμα, ο Σάκης Τανιμανίδης ανέφερε ότι οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις για τον δεύτερο κύκλο: «Η Φάρμα ετοιμάζεται και αυτές τις ημέρες που μιλάμε, τα συνεργεία είναι στην καινούρια τοποθεσία, όπου χτίζεται».

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Σάκη Τανιμανίδη, αν ισχύει

η είδηση ότι αγόρασε τα δικαιώματα για ένα μεγάλο project, εκείνος είπε: «Εσύ που τα μαθαίνεις αυτά; Ναι, ισχύει.Έχω αγοράσει τα δικαιώματα για ένα σόου που μπορεί να αλλάξει λίγο την Ελλάδα, που είναι ό,τι πιο διαφορετικό έχετε δει μέχρι σήμερα. Έχω αγοράσει τα δικαιώματα του Dragons’Den».

Στη συνέχεια, η Χριστίνα Μπόμπα πήρε τον λόγο και εξέφρασε δημόσια τον θαυμασμό της προς το πρόσωπο του

συζύγου της: «Ο Σάκης με εκπλήσσει καθημερινά σε όλες τις εκφάνσεις που έχει… Και ως επιχειρηματίας και ως σύζυγος, προσπαθεί να κάνει πάντα το καλύτερο. Φέρνει ένα project, κάτι πρωτοποριακό, όπως με το “World Party” για να εμπνεύσει τον κόσμο και εμπνέει και την οικογένειά του και τις κόρες του στο μέλλον. Είμαι πάραπολύ υπερήφανη».

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε το ερωτευμένο ζευγάρι:

Διαβάστε ακόμα:

 Φώφη Γεννηματά: Τα τελευταία λόγια στους συνεργάτες της λίγο πριν από τον θάνατό της

 Μαρία Κανελλοπούλου: Βούρκωσε on camera η ηθοποιός – Η ιστορία που την έκανε να «λυγίσει»

Έλενα Ακρίτα: 30 χρόνια κοινής πορείας με τον Γιώργο Κυρίτση -Η φωτογραφία από τον γάμο τους και τα λόγια αγάπης

Keywords
Τυχαία Θέματα