Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δημοσίευσε φωτογραφία από τη στιγμή που θηλάζει την κόρη της

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο θέμα του θηλασμού.

Το ίδιο έκανε και εχθές (25/9), αφού αποφάσισε να δημοσιεύσει μία φωτογραφία από την περίοδο που θήλαζε τη μικρότερη κόρη της ενώ δούλευε στο θέατρο.

«Η

φωτογραφία που επέλεξα να ανεβάσω είναι για μένα πολύ σημαντική και ελπίζω να γίνει και για σας. Στη φωτογραφία αυτή λοιπόν, μόλις έχω επιστρέψει από την παράσταση που έπαιζα κάθε Παρασκευοσαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη. Επειδή το μωρό μου ήταν μόλις 3 μηνών, ταξιδεύαμε μαζί κάθε εβδομάδα για 3 περίπου μήνες για να μην κόψω το θηλασμό.

Κάθε βράδυ λοιπόν που επέστρεφα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου από τη δουλειά, έβγαζα γάλα με το θήλαστρο για να έχει το μωρό μου να πιει όταν εγώ έλειπα στη δουλειά. Εδώ να σημειώσω πως έβγαζα γάλα και κατά τη διάρκεια της παράστασης για να μπορέσω να συμπληρώσω τα απαραίτητα ml.

Σε αυτή τη φωτογραφία η μικρή μου ξύπνησε τη στιγμή που έβγαζα γάλα με το θήλαστρο κι έτσι τη θήλασα καθώς ταυτόχρονα ετοίμαζα και το γεύμα της για την επόμενη νύχτα. Αυτό είναι αγάπη για μένα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της δημοσίευσής της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Δείτε παρακάτω την σχετική της ανάρτηση:

View this post on Instagram

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on Sep 25, 2020 at 1:39am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

«Η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε τον κύκλο της»

Μιχάλης Μουρούτσος-Αναστασία Περράκη: Βγήκε το διαζύγιο τους έπειτα από 6 χρόνια…

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Σε συζητήσεις με τον OPEN για να συμμετάσχει στο J2US;

Keywords
Τυχαία Θέματα