Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Σε συζητήσεις με τον OPEN για να συμμετάσχει στο J2US;

Πριν από δύο ημέρες η Μαίρη Αρώνη συνάντησε τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος έκανε αποκαλύψεις στο Πρω1νό για το J2US και όχι μόνο!

«Δεν αλλάζουμε τίποτα στην επιτροπή. Ακούσατε ότι θα δούμε 5η κριτή και ότι θα είναι η Ρούλα Κορομηλά. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Με τη Ρούλα μια κουβέντα κάναμε… για διάφορα. Έχουμε κάνει 27 ζευγάρια. Δεν έχει κλείσει κανείς γιατί πρέπει να περάσουν από στούντιο. Με τη Γωγώ Μαστροκώστα έχει γίνει κουβέντα. Η πρεμιέρα του J2US θα είναι στις 18 Οκτωβρίου ζωντανά. Μια γυναίκα πολιτικό μάλλον θα την

έχουμε στο J2US», ανέφερε σχετικά με το show που επιστρέφει πολύ σύντομα στις οθόνες μας.

Παράλληλα, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε και για μια σειρά από άλλα πρόσωπα τις showbiz που συνεργάζεται ή πρόκειται να συνεργαστεί… «Ο Κώστας Καραφώτης θα κάνει κάτι δικό του τηλεοπτικό από Γενάρη… θα κάνει μια επιστροφή στα παλιά, με άλλο ρόλο. Με τον Καραφώτη δεν είχαμε πολλές επαφές κι επειδή είναι σαν χαρακτήρας πιο κρατημένος, δεν μιλάει πολύ. Μέσα από την καραντίνα και τα γυρίσματα δεθήκαμε. Έχει αναλάβει όλο το μουσικό κομμάτι της Barking Well. Ο Αλέξης Γεωργούλης ξεκινάει στο Joker την άλλη εβδομάδα με συμπαρουσιαστή. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα κάνει μάλλον κάτι από Γενάρη, αλλά δεν έχουμε προλάβει να συζητήσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα είπε!

Σήμερα (26/9) , ο Κώστας Τσουρός, στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» αποκάλυψε πως η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της παραγωγής.

«Να σας πω εγώ ένα όνομα που έχει συζητήσει και δεν το έχετε ακούσει; Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. Εγώ το λέω, ας βγει να με διαψεύσει. Πάντως, έχει γίνει συζήτηση με την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου να συμμετέχει στο J2US. Έχει “ζεσταθεί” η συζήτηση και είναι σε διαδικασία», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός.

«Ο Κώστας μας έριξε μια μίνι βομβίτσα γιατί το “Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου” δεν το περιμένεις», είπε η Ναταλία Γερμανού, με τον Κώστα Τσουρό να τονίζει πως «αν δεν έχει μια βόμβα ο Κοκλώνης, ποιος θα έχει;».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν:

Διαβάστε περισσότερα:

Πρόβα νυφικού για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη!

Josephine: Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε η τραγουδίστρια στα μαλλιά της!

Η Τατιάνα Στεφανίδου επιστρέφει στην τηλεόραση σε ώρα… έκπληξη!

Keywords
Τυχαία Θέματα