Prada: To hair look που είδαμε στην πασαρέλα είναι ανατρεπτικό και σας απαγορεύει να κόψετε τη φράντζα σας!

Η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο πραγματοποιείτε αυτές τις ημέρες και οι beauty experts στα παρασκήνια κάνουν θαύματα. Δημιουργούν υπέροχες τάσεις που θα δείτε παντού την επόμενη άνοιξη και ίσως ακόμη νωρίτερα.

Εμείς θα σταθούμε στα μαλλιά και το show του οίκου Prada. Υπεύθυνος για τα hair looks είναι ο Guido Palau,

ένας από τους διασημότερους και πιο συγκεκριμένα θρυλικούς hairstylists που τα τελευταία, πολλά χρόνια δημιουργεί τις μεγαλύτερες τάσεις στους κορυφαίους οίκους μόδας.

Το σημείο-κατατεθέν του look που δημιούργησε για τον Ιταλικό οίκο είναι οι φράντζες. Κι αν σκέφτεστε τις κλασικές, θηλυκές γαλλικές φράντζες, κάνετε λάθος. Πρόκειται για μια glunge εκδοχή. Πολύ, πάρα πολύ μακριές. Κάτω από τα φρύδια και ολόισιες. Και όπως ο ίδιος τις χαρακτηρίζει: “δεν μπορώ να δω-φράντζα”!

Εμπνεύστηκε το συγκεκριμένο ύφος από το lockdown όπου όσες γυναίκες είχαν αφέλειες το απόκτησαν μιας και ο κομμωτής τους έμεινε σπίτι και οι ίδιες δεν τόλμησαν να τις κόψουν μόνες τους.

Ο Palau χρησιμοποίησε σίδερο ισιώματος και την Bumble & Bumble Grooming Cream προκειμένου να αποφύγει το φριζάρισμα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Guido Palau (@guidopalau) στις 24 Σεπ, 2020 στις 5:03 πμ PDT

Και όσον αφορά στο χρώμα ο hair colorist, Josh Wood απάντησε: “Ποιο χρώμα; Το ζητούμενο είναι να δημιουργήσουμε ένα look που δεν φαίνεται πως έχει υποστεί την επεξεργασία της βαφής. Θέλαμε να αναβιώσουμε τo grunge trend των 90’s που τα μαλλιά έδειχνα φυσικά σαν να μην έχουμε κάνει εμείς τίποτα. Στην πραγματικότητα κάναμε balayage με σκούρες ρίζες αλλά με έναν τρόπο ώστε να φαίνεται απόλυτα φυσικό¨.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josh Wood Colour (@joshwoodcolour) στις 24 Σεπ, 2020 στις 5:25 πμ PDT

Η τάση σύμφωνα με τους δύο experts θέλει απλότητα. Είναι εναλλακτική μεν αλλά μια ανάγκη όλων μετά από μια μεγάλη περίοδο όπου όλες οι γυναίκες τοποθέτησαν extensions.

Τώρα πια όλα πρέπει να δείχνουν φυσικά, μαλλιά βαμμένα με ημιμόνιμες βαφές που χαρίζουν ένα υγιές φινίρισμα. Με μια λέξη: Νορμάλ. 

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Τάμτα: Αυτό είναι το άρωμα που δεν αποχωρίζεται!

Olivia Culpo: Φοράει την αγαπημένη της μάσκα και αποκαλύπτει τα μυστικά της λαμπερής επιδερμίδας της (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα