Πινέλα μακιγιάζ: Ο σωστός τρόπος καθαρισμού

Ενόψει της νέας σεζόν δύο πράγματα πρέπει να κάνετε όσο αφορά τα προϊόντα μακιγιάζ: Να βάλετε στην άκρη τα καλοκαιρινά και να καθαρίσετε σωστά τα πινέλα σας. 

Ναι, τα είχατε μαζί σας στις διακοπές ώστε να απλώσετε σωστά το bronzee, το highlighter και τις σκιές σας. Ήταν μέσα στη βαλίτσας σας και κάποια ίσως μέσα στο βραδινό σας clutch ή ακόμη και στην τσάντα της παραλίας. Υπάρχει και αυτή η κατηγορία, σας είδαμε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη It’s all about beauty . (@ibeautybar) στις 6 Σεπ, 2019 στις 3:52 πμ PDT

Αυτό σημαίνει πως κάποια πρέπει να τα αντικαταστήσετε και τα υπόλοιπα να τα καθαρίσετε καλά και σωστά σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. 

1ον: Ποτέ δε ρίχνετε νερό στο σημείο που ενώνει τη βάση με τις τριχούλες. Έχει χρησιμοποιηθεί κόλλα και το πιθανότερο είναι να φύγει από τη θέση του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Women’s beauty Store (@staybeauty.shop) στις 5 Σεπ, 2019 στις 10:31 μμ PDT

2ον: Πριν ξεκινήσετε τον καθαρισμό θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το σεσουάρ ώστε να απομακρύνετε ακόμη και το πιο μικρό υπόλειμμα προϊόντος μακιγιάζ από πάνω του. Αυτό πρέπει να κάνετε και στην περίπτωση που το πινέλο σας είναι νωπό μετά από τη χρήση του. Αποφύγετε να το τρίβετε με τα δάχτυλα προκειμένου να το καθαρίσετε από την πούδρα για παράδειγμα. Θα το καταστρέψετε.

3ον: Για να πλύνετε σωστά τα πινέλα σας θα χρειαστείτε ένα μεγάλο μπολ. Γεμίστε το με χλιαρό νερό, ρίξτε μικρή ποσότητα τζελ καθαρισμού και αφήστε τα για μία περίπου ώρα. Φροντίστε ώστε να είναι μέσα στο νερό μόνο το σημείο με τις τρίχες. Σας εξηγήσαμε ήδη το λόγο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dean Robaina (@d5mediagroup) στις 5 Σεπ, 2019 στις 3:42 μμ PDT

4ον: Αφού βγάλετε τα πινέλα από το νερό μην τα τρίψετε με πετσέτα. Απλώστε την σε μία επιφάνεια απλώστε τα το ένα δίπλα στο άλλο και σκεπάστε τα με αυτή ώστε να απορροφηθεί η υγρασία. Αν θέλετε τα χρησιμοποιήσετε άμεσα μπορείτε να τα στεγνώσετε με το σεσουάρ κάτι το οποίο εκτός από πρακτικό είναι και υγιεινό αφού ο αέρας απομακρύνει τα βακτήρια.

Μιας κι έρχεται weekend λοιπόν είναι μια καλή ευκαιρία.

Διαβάστε ακόμη:

H Winnie Harlow και η Kim Kardashian συνεργάζονται και το αποτέλεσμα είναι πραγματικό υπέροχο

Και η Britney Spears έβαψε τα μαλλιά της κι έγινε αγνώριστη

Keywords
Τυχαία Θέματα