Λίγο πριν επιστρέψουν τα μικρά σας στο σχολείο πρέπει να αποκτήσουν τα ωραιότερα προϊόντα μπάνιου

Τα μικρά σας είναι πανέτοιμα για την επιστροφή στο σχολείο. Έχουν ήδη την καινούρια τους τσάντα και ανυπομονούν να βρεθούν και πάλι με τους φίλους τους. Εσείς τώρα εκτός από όλα τα υπόλοιπα θα πρέπει να ανανεώσετε το νεσεσέρ τους με τα ωραιότερα προϊόντα μπάνιου. Η επιδερμίδα τους είναι τόσο απαλή, ντελικάτη και ευαίσθητη που χρειάζεται αγνή περιποίηση και απαλή φροντίδα.

Η L’ Erbolario δημιούργησε μια υπέροχη σειρά περιποίησης με vitage συσκευασίες. Κάθε προϊόν της σειράς περιέχει προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά και εκχυλίσματα από φυτά βιολογικής καλλιέργειας, για να προσφέρει τη μέγιστη

φροντίδα, προστασία και ασφάλεια στην πολύτιμη επιδερμίδα των μικρών και δεν περιέχει τις συνθέσεις 7 μετάλλων (Νικέλιο, Μόλυβδος, Αρσενικό, Κάδμιο, Υδράργυρος, Αντιμόνιο και Χρώμιο) για την αποφυγή πρόκλησης αλλεργιών.

Εμείς επιλέξαμε τα αγαπημένα μας.

Αφρόλουτρο Il Giardino dei Piccoli με καλέντουλα, ρύζι και μολόχα. Η σύνθεσή του αποτελείται από φυτικά συστατικά σακχαρώδους προέλευσης, εμπλουτισμένη με πρωτεΐνες ρυζιού, οι οποίες δημιουργούν μια προστατευτική μεμβράνη και με εκχυλίσματα μολόχας και καλέντουλας με καταπραϋντικές ιδιότητες. Μία μικρή ποσότητα προϊόντος μέσα στο νερό του μπάνιου, δημιουργεί ένα μαλακό αφρό ελάχιστα αρωματισμένο, που καθαρίζει με απόλυτη απαλότητα και αφήνει μία ευχάριστη αίσθηση καθαριότητας.

Σαμπουάν Il Giardino dei Piccoli.  Ένα απαλό και αγνό προϊόν που σέβεται τα μεταξένια μαλλάκια του παιδιού και τα αφήνει καθαρά και λαμπερά. Βασισμένο στα βιολογικά εκχυλίσματα μολόχας, καλέντουλας και στις πρωτεΐνες ρυζιού, καθαρίζει απαλά χωρίς να αφαιρεί το σμήγμα του τριχωτού της κεφαλής που σ΄ αυτή την ηλικία είναι ακόμα ελλιπές. Βρέξτε τα μαλλάκια του παιδιού και εφαρμόστε μικρή ποσότητα του σαμπουάν που έχετε αραιώσει προηγουμένως σε λίγο νερό. Κάντε ελαφρύ μασάζ και ξεβγάλετε αποφεύγοντας την επαφή με τα μάτια.

Και φυσικά το άρωμα του Il Giardino dei Piccoli. Μια σύνθεση που αποτελείται από άνθη πορτοκαλιάς και χαμομήλι που φρεσκάρουν την επιδερμίδα των μικρών. Τα υπόλοιπα συστατικά όπως πρωτεΐνες ρυζιού και βιολογικά εκχυλίσματα μολόχας, καλέντουλας και χαμομηλιού βοηθούν το δέρμα να διατηρηθεί απαλό, ενώ η πλήρης απουσία αλκοόλ αποκλείει τον κίνδυνος αφυδάτωσης.

Διαβάστε ακόμη:

Το πεντικιούρ σας συνεχίζει να έχει τέλειο χρώμα αφού θα αργήσετε να φορέσετε τα ankle boots σας

Selena Gomez και Ashley Benson με δυο τελείως διαφορετικά bob -Ποιο σας αρέσει περισσότερο;

Keywords
Τυχαία Θέματα