Θανάσης Βισκαδουράκης: Δεν φαντάζεστε ποια είναι η πιο περίεργη δουλειά που έχει κάνει! «Έκανα μεταβολή και έφυγα! Δεν άντεξε το στομάχι μου»

Αποκλειστική συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος μίλησε για το πως πέρασε την καραντίνα. Μαζί με την οικογένειά του πήγαν στο χωριό και είχαν μια όμορφη καθημερινότητα που μπορεί να είχε από σούβλες με αρνιά, μέχρι πλύσιμο των χαλιών, ενώ ξεκινούσε από πολύ νωρίς το πρωί!

Ο ηθοποιός απολαμβάνει να φροντίζει τόσο την σύζυγό του, όσο και το παιδί τους. “Η αγαπημένη μου δουλειά ήταν σερβιτόρος», δήλωσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης στην Μαίρη Αρώνη, ενώ στην συνέχεια αποκάλυψε και την πιο παράξενη δουλειά που έκανε!

«Η

πιο περίεργη δουλειά που έφτασα κι έφυγα ήταν να πλένω πτώματα. Μου είπε ένας φίλος μου τότε, σαν να λέμε τώρα θα πάρεις 300 ευρώ το κάθε πτώμα. Επειδή ήμουν πολύ φτωχό παιδί ξεκίνησα να πάω. Μόλις έφτασα εκεί μου κόπηκαν τα στομάχια όλα, έπαθα… δεν άντεξε το στομάχι μου. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Έκανα μεταβολή και έφυγα», αποκάλυψε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Ανάμεσα σε άλλα, ο ηθοποιός μίλησε και για την σύζυγό του με την οποία είναι μαζί εδώ και 5 χρόνια, αλλά και το γιο τους που μαζί του ζει πρωτόγνωρα πράγματα:

«Κόμπλαρα όταν έπρεπε να γράψω το όνομά μου στα χαρτιά του γιου μου που θα πάει προνήπιο, τόσα χρόνια έγραφα το όνομα του πατέρα μου», εκμυστηρεύτηκε στην συνέντευξή του ο ηθοποιός.

Δείτε όσα αποκάλυψε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Καζαριάν: Έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση της με τον Λιβανέζο σύντροφό της!

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκαλύπτει για την αποχώρηση του από την εκπομπή της Μενεγάκη

Απίστευτο! Ζωντανή εκπομπή της τηλεόρασης έκανε τηλεθέαση 0%

Keywords
Τυχαία Θέματα