Half up: Σήμερα θα το δημιουργήσετε μόνες ακόμη και στο γραφείο μέσα σε ελάχιστα λεπτά!

Αν έχετε μακριά μαλλιά είμαστε σίγουρες πως είστε πια experts σε χτενίσματα όπως πλεξούδες, αλογοουρές και κότσοι. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας και του εγκλεισμού σας στο σπίτι, είχατε την ευκαιρία να κάνετε πολλές πρόβες και τώρα τα δημιουργείτε με κλειστά μάτια.

Πάντα όμως χαίρεστε όταν μαθαίνετε ένα ακόμη εύκολο αλλά κομψό hairstyle που μπορείτε να πετύχετε σε λίγα λεπτά

ειδικά τώρα που επιστρέψατε στο γραφείο και τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, αφού πια δεν έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με τα μαλλιά σας όπως τους προηγούμενους μήνες.

Αυτός είναι ο λόγος που εμείς εδώ στο Fay’s book σας προτείνουμε όσο πιο συχνά γίνεται, χτενίσματα που μπορεί να δείχνουν με την πρώτη ματιά περίπλοκα αλλά στην πραγματικότητα είναι πανεύκολα.

Αλλά και minimal chic hairstyles που μπορείτε να τα δημιουργήσετε ακόμη κι αν δεν πιάνουν τα χέρια σας -ναι, πολλές από εμάς είμαστε ακριβώς όπως και εσείς.

Σ΄αυτήν ακριβώς την κατηγορία ανήκει και η σημερινή μας πρόταση που κάτι μας λέει πως θα σας ενθουσιάσει. Πρόκειται για ένα half up πανεύκολο και υπέροχο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρακολουθήσετε προσεχτικά το video που ακολουθεί και να έχετε κοντά σας ένα όμορφο pin που θα σας βοηθήσει να στερεώσετε το half up αλλά και να στολίσετε τα μαλλιά σας ταυτόχρονα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melissa Cook ( Missy ) (@missysueblog) στις 23 Ιούν, 2020 στις 10:13 πμ PDT

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Η Kaia Gerber μόλις έκανε μια απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της -Σας αρέσει;

Προϊόντα σε κρεμώδη μορφή: Από εδώ και στο εξής θα τα απλώνετε με τον πιο χαριτωμένο τρόπο (video)!

Keywords
Τυχαία Θέματα