Πέτρος Κουσουλός: Αυτοβούλως στον Άρειο Πάγο -Όσα δήλωσε ο δημοσιογράφος

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκάλεσε η δημοσίευση εγγράφων που φέρουν την ένδειξη «απόρρητο» ή «άκρως απόρρητο», που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα «Μπαμ» από τον Πέτρο Κουσουλό την Κυριακή 28 Αυγούστου.

Ο εκδότης και δημοσιογράφος αναζητείτο από χθες ύστερα από την εισαγγελική εντολή στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ωστόσο δεν συνελήφθη.

Πριν από λίγη ώρα ο ίδιος πέρασε αυτοβούλως το κατώφλι του Αρείου Πάγου, συνοδευόμενος από τρεις εκ των δικηγόρων της εφημερίδας.

Εκεί

βρέθηκε η κάμερα του ereportaz, όπου ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε μετά τη συνάντησή του με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ντογιάκο, δηλώνοντας έκπληκτος για την κινητοποίηση της εισαγγελικής Αρχής και τονίζοντας πως δεν κρυβόταν.



«Μετά λύπης μου πληροφορήθηκα χθες μέσω συναδέλφων τη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Αναζητούμην στο πλαίσιο του αυτοφώρου για να συλληφθώ, για το εξώφυλλο που είχαμε την Κυριακή. Ο κύριος Εισαγγελέας μας είπε ότι έχει λήξει η αυτόφωρη διαδικασία και ότι η ποινική διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Θεωρώ αδιανόητο, εν έτη 2022 σε μία θεωρητικά ευνομούμενη χώρα, να πληροφορούμαι μέσω δημοσιευμάτων ότι αναζητούμαι. Και ότι αναζητούμαι γιατί έκανα τη δουλειά μου. Δεν κρύφτηκα καμία στιγμή. Ήμουν παρών σε όλες τις προσωπικές και επαγγελματικές μου υποχρεώσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κουσουλός.

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αλλάζει τηλεοπτική στέγη -Σε αυτή την πρωινή εκπομπή θα τον βλέπουμε

Αμαρυλλίς: Η τρυφερή ανάρτηση με τον έξι μηνών γιο της

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου για Breakfast@Star: «Είναι κατανοητό να υπάρξει σύγκριση με την Ελίνα και τον Γιώργο»

Keywords
Τυχαία Θέματα