Μαίρη Κατράντζου -Μάριος Πλωρίτης: Το πριβέ πάρτι που διοργάνωσαν πριν από τη βάφτιση του γιου τους (Φωτογραφίες -Βίντεο)

Πολύ ξεχωριστή μέρα είναι η σημερινή (31/8) για τη Μαίρη Κατράντζου και τον Μάριο Πλωρίτη, καθώς θα βαφτίσουν τον γιο τους στις Σπέτσες. Η επιλογή του νησιού δεν ήταν τυχαία, αφού η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια έχει περάσει εκεί τα καλοκαίρια των παιδικών της χρόνων, στο αρχοντικό σπίτι που διαθέτουν οι γονείς της.

Μια μέρα πριν από το μυστήριο, το ζευγάρι ξεκίνησε το γλέντι με ένα πριβέ πάρτι που έκανε στο νησί για τους καλεσμένους του.

Το πάρτι έγινε σε γνωστό μαγαζί των Σπετσών και εκεί παρευρέθηκαν η

μητέρα της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Κατερίνα Γκούμα – Κατράντζου, τρεις από τους νονούς: ο Παύλος και η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ, η fashion blogger Sandra Bauknecht, ο επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς κι άλλοι.

Όπως θα δείτε σε ένα από τα παρακάτω βίντεο, ο Παύλος δεν σταμάτησε να διασκεδάζει καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, με τη  Μαρίλη Γλύπτη-Κανελλάκη να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που τον δείχνει να χορεύει με την ψυχή του.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/08/220831133535_katrant-1.mp4https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/08/220831133549_pavlos.mp4

Διαβάστε επίσης:

Αμαρυλλίς: Η τρυφερή ανάρτηση με τον έξι μηνών γιο της

Θερινές εκπτώσεις 2022: Πέφτει η “αυλαία” σήμερα -Ξεκινά δεκαήμερο προσφορών

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου για Breakfast@Star: «Είναι κατανοητό να υπάρξει σύγκριση με την Ελίνα και τον Γιώργο»

Keywords
Τυχαία Θέματα