Ψάξαμε και βρήκαμε τις σχολικές τσάντες που θα γίνουν…viral αυτόν τον Σεπτέμβριο

Οι πιο πολλοί γονείς μετά τις διακοπές ξεκινάνε την αναζήτηση της σχολικής τσάντας των παιδιών τους και πάντα υπάρχει ένας νέος ήρωας που αυτά έχουν αγαπήσει μέσα στο καλοκαίρι. Έτσι κάπως αρχίζει το ψάξιμο που πολλοί γονείς το θεωρούν και λίγο…ταλαιπωρία. Για αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σου δείξουμε όλες τις νέες τάσεις και να δείτε μαζί με τα παιδάκια σας όλα τα σχέδια που κυριαρχούν ώστε να επιλέξετε το ιδανικό για εκείνα.

Ποιοι ήρωες φαίνεται να έχουν αποκτήσει για μια ακόμη χρονιά μεγαλύτερη φήμη;

Ποιοι θα γίνουν οι αγαπημένοι τους σύντροφοι στο σχολείο, στο διάβασμα, στο παιχνίδι;

Aνάμεσα στα GIM brands θα βρεις μια πολύ μεγάλη ποικιλία με σχολικά είδη με όλους τους αγαπημένους ήρωες του παιδιού σου.

View this post on Instagram

A post shared by Gimania (@gimania.gr)

Σχολική τσάντα

Η επιλογή της σχολικής τσάντας αποτελεί πάντα πολύ σημαντική υπόθεση για τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου καθώς κάνει όλα τα παιδάκια να ανυπομονούν να βρεθούν ξανά στον χώρο του σχολείου για να δείξουν στους αγαπημένους φίλους τους το νέο τους απόκτημα.

Τα Paw Patrol είναι τα αγαπημένα σκυλάκια όλων των μικρών μας φίλων, αποτελεί ένα από τα πολλά GIM brands και μπορείς να βρεις την πιο μεγάλη συλλογή σε σχέδια και χρώματα.

Το πιο δημοφιλές κινούμενο σχέδιο παραμένει ο Mickey και η παρέα του. Ανακάλυψε τις GIM πολύχρωμες τσάντες με τα πιο εκφραστικά ποντικάκια όλου του κόσμου.

Αν έχεις κοριτσάκι τότε γνωρίζουμε πολύ καλά ποιο σχέδιο θα είναι αυτό που θα την κερδίσει. Η Frozen (Elsa και Anna) και η Στρουμφίτα είναι οι ηρωίδες που ξετρελένουν κάθε κοριτσάκι.

Η Barbie από την άλλη μεριά παραμένει σταθερή αξία, κυρίως για κοριτσάκια δημοτικού. Στο μεγάλη γκάμα GIM θα βρεις Barbie τσάντες σε πολύ ωραία ανανεωμένα σχέδια.

Για τα αγοράκια σου ανακάλυψε ήρωες και σχέδια που ξεχωρίζουν και θα εμπνεύσουν το παιδί να θέλει να πάει στο σχολείο.

Lunch boxes

Οι ώρες που περνάνε τα παιδιά στο σχολείο είναι αρκετές και καλό είναι να τα προμηθεύετε με το σωστό lunch box που θα περιέχει όλα τα snacks και τα γεύματα που πρέπει να κάνουν τις ώρες που βρίσκονται εκτός σπιτιού. Ταιριάξτε το lunch box με την τσάντα, τα τάπερ και τα μπουκάλια θερμός ή διαλέξτε διαφορετικούς ήρωες από το ίδιο ή άλλο κινούμενο σχέδιο.

Για παράδειγμα, μια ωραία ιδέα είναι να αγοράσετε στο κοριτσάκι σας την τσάντα με την Elsa και να συνδυάσετε με Lunch Box που θα έχει τις δύο (Frozen) αδερφές μαζί.

Tάπερ και θερμός

Ανακαλύψαμε πάρα πολλά GIM σχέδια σε θερμός και τάπερ για να έχετε σε τάξη τα γεύματα του παιδιού σας αλλά και να μπορείτε να ελέγξετε πιο εύκολα τι έφαγε και πόσο νερό ήπιε.

Το GIM είναι ένα brand με διαχρονική παρουσία. Εδώ θα βρεις σειρές και ήρωες με δυναμική και «απόλυτο σχεδιασμό» καθώς και προϊόντα με αξιοπιστία και απόλυτα λειτουργικά. Μια σειρά από ήρωες όπως Minnie, Mickey, Barbie, Spiderman, Frozen, Paw Patrol, Nerf καθώς και οι νέοι League of Legends, Sonic και Emoji κυκλοφορούν ήδη στα μεγαλύτερα καταστήματα σχολικών ειδών.

View this post on Instagram

A post shared by Gimania (@gimania.gr)

Οι σειρές διαθέτουν μια πλήρη γκάμα με τσάντα τρόλεϊ, σακίδιο πλάτης δημοτικού και νηπίου, κασετίνες γεμάτες και βαρελάκια, παγούρια, τσαντάκια φαγητού και πολλά πολλά ακόμη.

Η κατασκευή της τσάντας εμπνέει και κερδίζει την εμπιστοσύνη των γονέων με ενισχυμένους ιμάντες πλάτης, ανατομική πλάτη, ρυθμιζόμενο διπλό χερούλι μεταφοράς στα τρόλει, πολλαπλές θήκες για εύκολη και λειτουργική χρήση.

Η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει επίσης το νέο GIM TV SPOT με το τραγούδι “GIM και είσαι πάντα ΙΝ” το οποίο κυκλοφορεί στο YouTube και έχει ήδη αγαπηθεί.

Μπορείς να βρεις ολόκληρη τη συλλογή σε βιβλιοπωλεία, πολυκαταστήματα και επιλεγμένα καταστήματα. Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο gimania.gr αλλά και στο Instagram στο @Gimaniagr.

Διαβάστε ακόμα:

Όλα όσα πρέπει να περιλαμβάνει η καθημερινή διατροφή των παιδιών!

10+1 Ιδέες για θεματικό πάρτυ

Keywords
Τυχαία Θέματα