Πέτρος Φιλιππίδης: Ξανά σε πλειστηριασμό το σπίτι του στο Σοφικό – Αυτή είναι η τιμή

Οι πλειστηριασμοί δεν έχουν τέλος για τα σπίτια του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς μετά την πώληση της πολυτελούς μεζονέτας στο Ψυχικό, βγήκε σε πλειστηριασμό και το σπίτι του στο Σοφικό Κορινθίας.

Πρόκειται για μια κατοικία με υπέροχη θέα, η οποία δεν πωλήθηκε την πρώτη φορά που βρέθηκε στη λίστα με τους πλειστηριασμούς και έτσι τώρα πωλείται κατά 30.000€ φθηνότερα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», την πρώτη φορά δεν βρέθηκε κάποιος υποψήφιος αγοραστής και έτσι τώρα ευελπιστούν πως κάποιος θα ενδιαφερθεί για την οικεία του ηθοποιού.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης

έχασε όλα τα υπάρχοντά του, ένα όμως δεν θα χάσει ποτέ, την αξιοπρέπεια του και το πολύτιμο έργο του, ως ηθοποιός και ως σκηνοθέτης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο δημοσιογράφος Θύμιος Τσάρμπος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha, αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες. Ο ίδιος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι το σπίτι είναι ημιτελές και συνεπώς θα χρειαστούν επιπλέον χρήματα για να μπορέσει να ζήσει κάποιος μέσα.

«Το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό στις 141.000€.Το σπίτι είναι ημιτελές και η οικογένεια χρωστά και κάποια χρήματα στους εργολάβους που είχαν αναλάβει εργασίες σε αυτό το σπίτι, οι οποίοι κατάγονται από την τοπική κοινωνία. Αυτό είχε αποθαρρύνει πολλούς.

Οι ντόπιοι δεν θέλουν να “χτυπήσουν” πλειστηριασμό. Οι περισσότεροι που έχουν έρθει είναι ξένοι και θέλουν να το χρησιμοποιήσουν για ιδιωτική χρήση ή airbnb», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

 Πέτρος Κουσουλός: «Με την πρώην σύζυγό μου έχουμε καλή σχέση» – Η αποκάλυψη του Γεωργιάδη για τη νέα σύντροφο

 Μπέττυ Μαγγίρα: «Τον πρώτο μήνα που δεν έμεινα έγκυος πήγα στον γιατρό»

 Κώστας Μαρτάκης για Σάκη Ρουβά: «Αυτό γινόταν στην αρχή λόγω της σύνδεσης με τον Ηλία Ψινάκη»

Keywords
Τυχαία Θέματα