Πρω1νό: Σοκ! Ρούλα και Δήμητρα τηλεφώνησαν στο T-live με κλειστές μύτες υποδυόμενες μια «άγνωστη κυρία»

Μία αποκάλυψη – σοκ έκανε το Πρω1νό σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο τους τελευταίους δύο μήνες. Φίλη του ζευγαριού μίλησε στην εκπομπή της Φαίης και του Γιώργου Λιάγκα το πρωί της Παρασκευής 15/4 και αποκάλυψε πως η άγνωστη κυρία που τηλεφώνησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-live τον Μάρτιο του 2022, δεν ήταν και τόσο άγνωστη…

Ειδικότερα,

η εν λόγω κυρία ανέφερε ότι η Ρούλα και η Δήμητρα Πισπιρίγκου κρύβονται πίσω από το τηλεφώνημα στη δημοσιογράφο του Alpha Γιώτα Κηπουρού, στο οποίο μίλησαν σχετικά με την εξωσυζυγική σχέση του Μάνου Δασκαλάκη με τη Ζωή. Η μάρτυρας αναγνώρισε την κατηγορούμενη και την αδερφή της από τον τρόπο ομιλίας αλλά και από τη χρήση συγκεκριμένων λέξεων και εκφράσεων. Μάλιστα, ανέφερε πως οι δύο αδερφές είχαν κλειστές τις μύτες τους, ώστε να αλλοιώσουν τη φωνή τους και μιλούσαν εναλλάξ.

Το Πρω1νό έψαξε τη συγκεκριμένη πληροφορία και ήρθε να επιβεβαιώσει τις υποψίες της μάρτυρας. Το καναρίνι ήταν αυτό που πρόδωσε τη Ρούλα και τη Δήμητρα Πισπιρίγκου. Συγκεκριμένα, σε μία από τις συνομιλίες που είχε η Ρούλα με δημοσιογράφο ακούγεται το ίδιο καναρίνι που ακούγεται και πίσω από το τηλεφώνημα της «άγνωστης κυρίας».

Επίσης, όπως ανέφεραν στο Πρω1νό, ενώ οι δύο γυναίκες μιλούν στο T-live για τη νέα σχέση του Μάνου, δίνοντας διάφορες πληροφορίες, η Δήμητρα Πισπιρίγκου υποστήριζε σε δηλώσεις της πως η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης είχαν σχέση και μέχρι και λίγο πριν από τη σύλληψή της.

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Βανέσσα Αδαμοπούλου: «Δεν διαβάζω εγώ τον γιο μου γι’ αυτό δεν έχω κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα»

 Έλενα Ράπτη: «Ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά από τα 18 μου, όμως…»

 Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το νυφικό-υπερπαραγωγή για τον γάμο της -Δεν φαντάζεστε πόσες χιλιάδες ευρώ κοστίζει!

Keywords
Τυχαία Θέματα