Η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι τελικά πολύ cool! Η συνήθεια στο μακιγιάζ που δεν αλλάζει ποτέ!

Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι ίσως ένα από τα ελάχιστα αναγνωρίσιμα πρόσωπα σ’ αυτό τον πλανήτη. Πρόκειται για το σήμα-κατατεθέν της Μεγάλης Βρετανίας. Η εικόνα της υπάρχει σε t-shirts, κούπες, μαντήλια ενώ σίγουρα θα έχετε δει τις κούκλες που χαιρετούν όπως εκείνη. Επίσης ήταν fashion και beauty icon πολύ πριν ανακαλύψουμε τους όρους. Με τα πολύχρωμα deux pieces και τα ασορτί καπέλα της αλλά και την εμμονή

της σε συγκεκριμένο κραγιόν και βερνίκι νυχιών τα τελευταία, πολλά χρόνια.

Ναι το μόνο κακό είναι πως δεν δέχεται την εξέλιξη και θέλει οι νύφες καθώς και οι σύζυγοι των εγγονών της να ακολουθούν πιστά το πρωτόκολλο. Και με την Kate Middleton μια χαρά τα έχει καταφέρει. Η Meghan της έχει ξεφύγει αλλά η βασίλισσα έχει τον τρόπο της.

Τα μαλλιά της έχουν πάντα το ίδιο μήκος και το κόκκινο κραγιόν στα χείλη της είναι μια επίσης σταθερή αξία. Τελευταία μάλιστα αποκαλύφθηκε πως η Queen Elizabeth επιμελείται μόνη της το μακιγιάζ εκτός από μία μέρα το χρόνο. Μία και μοναδική. Πρόκειται για τα Χριστούγεννα. Είναι η μέρα που εύχεται, μέσω της τηλεόρασης, χρόνια πολλά στο λαό της. Τότε και μόνο αφήνεται στα χέρια της make up artist Marylin Widdess η οποία φροντίζει με προσοχή το μακιγιάζ της βασίλισσας.

Photo: Handout/Getty Images/Ideal Image

Και θα μας πείτε τώρα πως έγινε γνωστή μια τέτοιοι είδους λεπτομέρεια. Την αποκάλυψε στο βιβλίο που έγραψε η Angela Kelly η οποία έραβε τα απίθανα συνολάκια της Ελισάβετ για περισσότερα από 25 χρόνια. Το βιβλίο της ονομάζεται “The Other Side of the Coin: The Queen, The Dresser and The Wardrobe” και η Kelly μεταξύ άλλων αποκάλυψε και το μικρό μυστικό της Ελισάβετ.

Ναι, η βασίλισσα βάφεται μόνη της. Και έχουμε να πούμε πως τα καταφέρνει τέλεια. Είναι πάνω απ’ όλα γυναίκα όμως και υπάρχει εκείνη η ειδική περίσταση που θέλει να νιώσει σιγουριά. Και κάπου εκεί έρχεται το επαγγελματικό χέρι να δώσει τη λύση

Κεντρική photo: Samir Hussein/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Μάσκες νύχτας: Δείτε και απλώστε τις καλύτερες και ξυπνήστε το επόμενο πρωί με χαμόγελο

Επιλέξτε το άρωμα που θα έχετε πάντα μαζί σας

Keywords
Τυχαία Θέματα