Το embrace.gr αγκαλιάζει τον σκοπό του ΕΛΙΖΑ- Εταιρεία κατά της κακοποίησης του παιδιού

Το embrace.gr είναι μια νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα που συνδυάζει την αξία της προσωπικής ευεξίας και περιποίησης με την κοινωνική προσφορά. Το embrace.gr παρουσιάζει μοναδικά brands προσωπικής περιποίησης, που διαπνέονται από όραμα, ήθος και αειφορία. Η πλατφόρμα περιλαμβάνει κατηγορίες

προϊόντων για τη φροντίδα της γυναικείας επιδερμίδας – προσώπου και σώματος – των παιδιών και του σπιτιού, ενώ ταυτόχρονα στηρίζει κοινωφελείς οργανισμούς.

Από την αρχή της λειτουργίας του, το embrace.gr δωρίζει το 3% των πωλήσεών του σε διακεκριμένους και αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς στην Ελλάδα, που αφορούν στη γυναικεία ενδυνάμωση, στην εξάλειψη της παιδικής κακοποίησης και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Για το μήνα Ιούνιο, αποφασίστηκε η βοήθεια αυτή να εστιαστεί και να πολλαπλασιαστεί : το 20% από τις πωλήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 30 Ιουνίου στο embrace.gr θα προσφερθούν στο σωματείο «ΕΛΙΖΑ – Εταιρεία κατά της κακοποίησης του παιδιού».

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα συμβάλει στη λειτουργία της Γραμμής ΕΛΙΖΑ. Η Γραμμή ΕΛΙΖΑ φέρνει το Σωματείο ακόμη πιο κοντά στους επαγγελματίες που χρειάζονται συμβουλευτική για κάθε περιστατικό με υποψία κακοποίησης ή και παραμέλησης παιδιών. Η Γραμμή ΕΛΙΖΑ θα παρέχει στους καλούντες κατευθυνήριες οδηγίες, νομική συμβουλευτική, διασύνδεση με τους φορείς ή τις υπηρεσίες που θα τους βοηθήσουν να κινηθούν έννομα και σύμφωνα με τις ανάγκες που καθορίζει το κάθε περιστατικό.

Η κα Μαρία Σανδαλή, επικεφαλής του embrace.gr, επεσήμανε: «Γνωρίζαμε το σπουδαίο έργο που επιτελεί το Σωματείο ΕΛΙΖΑ, πριν από τη συνεργασία μας. Όταν όμως ξεκινήσαμε να είμαστε συνοδοιπόροι / σύμμαχοί τους, έγιναν απόλυτα αντιληπτές οι αξίες της σοβαρότητας και του ήθους με τις οποίες εργάζεται το σωματείο για την πρόληψη της σωματικής, σεξουαλικής και ψυχικής κακοποίησης και παραμέλησης των παιδιών στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας
δίνεται η δυνατότητα να συνδράμουμε την προσπάθειά τους, γιατί αυτή είναι μία μάχη που μπορούμε να κερδίσουμε όλοι μαζί »

Η κ. Βάννα Μαρκετάκη, υπεύθυνη στρατηγικού σχεδιασμού του Σωματείου ΕΛΙΖΑ τόνισε πως «Η βία στα παιδιά και η παραμέληση τους, υποσκάπτει το μέλλον κάθε χώρας, οδηγώντας τραυματισμένα παιδιά στην ενήλικη ζωή. Η προσπάθεια του ΕΛΙΖΑ εδράζεται στην πρόληψη και στην όσο το δυνατόν πιο πρώιμη παρέμβαση και ενίσχυση του θεσμού της οικογένειας και των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σε παιδιά με την επαγγελματική τους ιδιότητα. Σε αυτή τη συνεχή προσπάθεια χρειαζόμαστε ανθρώπους ευαίσθητους, με ενσυναίσθηση και συνειδητή επιλογή την ανάπτυξη σε μία υγιή κοινωνία, όπως είναι οι άνθρωποι του embrace.gr. Τους ευχαριστούμε θερμά και τους υποδεχόμαστε με χαρά στην αγκαλιά του ΕΛΙΖΑ».

Πηγή φωτογραφίας: Pinterest

Δείτε ακόμα:

Όλα όσα πρέπει να περιλαμβάνει η καθημερινή διατροφή των παιδιών!

Το αβοκάντο θα γίνει η αγαπημένη τροφή του μωρού σας -3 τέλειες συνταγές για τα γεύματά του!

Keywords
Τυχαία Θέματα