Τα 6 φορέματα του Καλοκαιριού- Ποια θα επιλέξουμε αυτόν τον Ιούνη;

Πριν από λίγες ημέρες υποδεχτήκαμε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού και τώρα χαμογελάμε με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και αισιοδοξία. Αυτός είναι ο μήνας που οργανώνουμε τις διακοπές μας, ανανεώνουμε την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα και σκεφτόμαστε πώς θέλουμε να περάσουμε τη σεζόν.

Σου ετοιμάσαμε λοιπόν μια λίστα με τα must have φορέματα της καλοκαιρινής σεζόν για να ξέρεις πού να επενδύσεις τα χρήματά σου.

Η πανέμορφη Tezza που έγινε πριν από λίγους μήνες μανούλα μας δείχνει το δικό της αγαπημένο μίνι φόρεμα και συγκεκριμένα ποζάρει με ένα σατέν μοβ φόρεμα που συνδυάζει άψογα με blazer

σε άνετη γραμμή και lime green παπούτσια και τσάντα.

Η Julie Sarinana προτιμάει τα έντονα φλοράλ σχέδια και συνδυάζει το φόρεμά της με ψάθινο καπέλο και πέδιλα, δημιουργώντας ένα άκρως καλοκαιρινό look.

H Leonie Hanne αποδεικνύει με αυτό το outfit πως τα sequin φορέματα είναι huge τάση και για το καλοκαίρι και θα τα φορέσουμε ξανά και ξανά στις πιο επίσημες εμφανίσεις μας όλη τη σεζόν.

Η ίδια ποζάρει επίσης με ένα πιο ρομαντικό και άερινο φόρεμα σε παλ τόνους και μας δείχνει πώς μπορείς να είσαι κομψή και σέξι ταυτόχρονα.

Η Danielle Bernstein ποντάρει και φέτος στα πούπουλα και επιλέγει ένα στενό μίνι φόρεμα με πούπουλα στα μανίκια και στη φούστα.

Η ίδια εμπιστεύεται και αυτή με τη σειρά της τα sequin φορέματα και συνδυάζει το σύνολό της με εντυπωσιακά κοσμήματα που αναβαθμίζουν ακόμα περισσότερο το look της.

Διαβάστε περισσότερα:

Η Fashion Editor του Faysbook.gr αποκαλύπτει τις συνήθειες που άλλαξε στη ζωή της για καλύτερη υγεία

ΑΥΤΑ τα 3 τζιν είναι τα μόνα που πρέπει να υπάρχουν στην ντουλάπα σου αυτόν τον Μάιο

Τα Coachella looks αυτής της influencer είναι ακριβώς αυτά που θέλουμε να φορέσουμε αυτές τις μέρες

Keywords
Τυχαία Θέματα