Πέγκυ Ζήνα: «Όταν ο Νότης Σφακιανάκης θελήσει να επιστρέψει, τότε θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους για πολλούς»

O Νότης Σφακιανάκης εδώ και λίγα χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, με τους θαυμαστές του να έχουν στεναχωρηθεί για την απουσία του από τη δισκογραφία και τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Το βράδυ της Τετάρτης (15/6) η Πέγκυ Ζήνα έδωσε το παρών στα εγκαίνια γνωστού κλαμπ της Παραλιακής και μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε και για την απόφαση του συναδέλφου της να απομακρυνθεί από όλους και απ’ όλα.

«Δεν θα μείνω σε αυτά που λέει στις συνεντεύξεις, γιατί είναι προσωπικές

απόψεις και έχουμε δημοκρατία, μπορεί ο καθένας να τις έχει και αναλόγως να κριθεί. Ο Νότης απ’ όσα χρόνια τον ξέρω, όταν νιώθει όταν δεν έχει να μοιραστεί κάτι ουσιαστικό με τον κόσμο καλλιτεχνικά, κάτι που να τον ενθουσιάζει, δεν του αρέσει να εμφανίζεται» απάντησε η Πέγκυ Ζήνα.

Στη συνέχεια, η ίδια τόνισε με νόημα: «Όταν του λείψει και θελήσει να επιστρέψει, τότε θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους για πολλούς».

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή του Alpha, «Happy Day».Πού είναι και τι κάνει σήμερα ο Νότης Σφακιανάκης;

Πριν από κάποιος εβδομάδες, ο Σάκης Πιλάτος, ο οποίος είναι drummer και στενός συνεργάτης του Νότη Σφακιανάκη, μίλησε στο «Πρω1νό» του ANT1 και -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε πού είναι και τι κάνει σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής.

«Δεν είναι εξαφανισμένος. Είναι σπίτι του, έχει πάρει μία απόφαση να αποσυρθεί από όλους και από όλα. Είμαστε αδελφικοί φίλοι. Εγώ είμαι μουσικός του 28 χρόνια, μιλάω με τη γυναίκα, μιλάω με τα παιδιά του. Δεν ξέρω τι έχει πάθει, αλλά ξέρω ότι είναι καλά. Είμαστε 28 χρόνια μαζί. Από παιδάκια είμαστε φίλοι, από την ίδια γειτονιά. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να είναι καλά και ας μην ξανατραγουδήσει», ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο συνεργάτης του Νότη Σφακιανάκη.

Διαβάστε επίσης:

Πύλος: Πληροφορίες για σύλληψη διακινητών – Συνεχίζονται οι έρευνες για επιζώντες (vids)

Χάρης Βαρθακούρης για τη σύζυγό του, Αντελίνα: «Η τηλεόραση μόνο κακό έκανε στη σχέση μας»

Φίλιππος Πλιάτσικας: Παντρεύεται για δεύτερη φορά – Η αναγγελία του γάμου του

Keywords
Τυχαία Θέματα