Μαρία Μπέη: Το πρώτο μήνυμα μετά την νίκη της στο «MasterChef 7» -«Τα κατάφερα»

Ο τελικός του έβδομου κύκλου του «MasterChef»  προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (14/6) και προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του Star.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Μαρία Μπέη, η οποία έφτασε στον τελικό μαζί με τον Νίκο Τράκα.  Η 25χρονη κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ και η χαρά της μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ήταν απερίγραπτη.

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του reality μαγειρικής, η Μαρία Μπέη πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα,

η Μαρία Μπέη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο με το τρόπαιο του reality μαγειρικής και ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τη στήριξή τους: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Η χαρά μου δεν περιγράφεται. Τα κατάφερα και το σηκώσαμε μαζί».

«Έρχεται το MasterChef 8»

Αμέσως μετά την ανακοίνωση για τη νίκη της Μαρίας Μπεη, o Σωτήρης Κοντιζάς έκανε γνωστό ότι το reality μαγειρικής θα επιστρέφει του χρόνου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με τον όγδοο κύκλο.

«Πάμε να κλείσουμε περίπου όπως ανοίξαμε… Ελλάδα είσαι έτοιμη; Κάπου εδώ τελειώνει το MasterChef για φέτος, έρχεται το MasterChef 8! και δεν υπάρχει περίπτωση να είστε έτοιμοι για αυτά που έχουμε ετοιμάσει και σχεδιάσει. Οι συμμετοχές άνοιξαν, ευχαριστούμε πολύ για άλλη μία χρονιά, όλους σας» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 15/6

Survivor All Star: Ο παίκτης που αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο

Ξεσπά η Βέφα Αλεξιάδου: «Δεν με ακουμπάνε οι κακές γλώσσες, όσο μελάνι και δηλητήριο να ρίξουν»

Keywords
Τυχαία Θέματα