Χάρης Βαρθακούρης για τη σύζυγό του, Αντελίνα: «Η τηλεόραση μόνο κακό έκανε στη σχέση μας»

Στο πλαίσιο των μουσικών εμφανίσεών του με τον Γιάννη Βαρδή στην Κύπρο, ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στο κεφάλαιο της τηλεόρασης, αποκαλύπτοντας

ότι έκανε κακό στη σχέση του με την Αντελίνα Βαρθακούρη.

Όσα εξομολογήθηκε ο Χάρης Βαρθακούρης στην εκπομπή «Με αγάπη, Χριστιάνα»

«Δεν μου έχει λείψει καθόλου η τηλεόραση. Δεν έχω βγει ούτε ως καλεσμένος, πάνω από χρόνο και δεν είναι ότι δεν δέχομαι προτάσεις. Η δικαιολογία μου είναι μόλις βγάλω ένα νέο κομμάτι. Είναι πρώτη φορά που βγαίνω στο 23. Για μένα η τηλεόραση ήταν ένα μέσον να επικοινωνήσω τη δουλειά μου.

Για τρία χρόνια έγινε επάγγελμα. Είχα την τύχη να το συνδυάσω και οικογενειακά που μόνο κακό έκανε στη σχέση μας. Τώρα που η γυναίκα μου επίσης απέχει έναν χρόνο από την τηλεόραση, είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Ο πιο ευγενικός όρος για την τηλεόραση είναι βούρκος. Τίποτα δεν με τραυμάτισε, υπήρξα μάρτυρας, είδα καταστάσεις, φταίνε οι άνθρωποι που αύριο μπορεί να μην είναι κάπου και να ξαναπάω στην τηλεόραση. Ξέρετε πόσο ψυχοφθόρο είναι; Το πρώτο πράγμα που έκανε η γυναίκα μου όταν άνοιγε τα μάτια της ήταν τα νούμερα. Και μου έλεγε ότι φταίω εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

Διαβάστε επίσης:

Μπέσσυ Αργυράκη: «Είναι πραγματικά άθλος με ένα επάγγελμα σαν του άντρα μου που είναι μες στις γυναίκες»

Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μπλέκεται άθελά του σε ένα θανατηφόρο δυστύχημα

Survivor All Star: Ο παίκτης που αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο

Keywords
Τυχαία Θέματα